Pljunuti Ognjen Amidžić!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Pljunuti Ognjen Amidžić!Ognjen Amidžić je na nedavnoj promociji na splavu „Blejvoč“ imao bliski susret sa svojim dvojnikom.

Nepoznati mladić koji neodoljivo podseća na voditelja ružičaste televizije pojavio se iznenada u klubu i svojom pojavom iznenadio sve prisutne.Tako je u prvi mah napravio opštu pometnju među zvanicama, koje su bile zbunjene videvši Ogijev duplikat.Vešto oko Kurirovog paparaca snimilo je pomenutog dečka, koji je

sedeo za stolom sa prijateljicom u neposrednoj blizini Ognjenovog separea. Amidžić je u trenutku pomislio da mu se priviđa kada je nedaleko od svog stola ugledao svoju vernu kopiju. Ubrzo se, međutim, ohladio shvativši da nije reč o fatamorgani niti o nekom sumanutom fanu koji ga imitira, već o momku koji se slučajno zadesio na istom mestu u isto vreme.

Možda će nakon ovog bliskog susreta, koji podseća na film „Zona sumraka“, Amidžić uskoro doći na ideju da umesto slavnog Oskara zaposli upravo ovog anonimnog mladića kao svog vernog duplikata.

izvor: kurir


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Razvode se Ognjen i Milica Amidžić!

Ognjen Amidžić i Danijela izgubili svadbenu tortu!

Ognjen Amidžić piše pesmu za Anu Nikolić!


2 komentara na “Pljunuti Ognjen Amidžić!”

  • Andjelina
    25 decembra, 2009, 0:41

    XE XE XE vidi stvarno pljunuti ognjen Laugh Laugh Wilt

  • tasa
    20 januara, 2010, 19:18

    Pazi stvarno isti Ognjen Big Smile Jump

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump