Pojavila se neobjavljena pesma Majkl Džeksona

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Pojavila se neobjavljena pesma Majkl DžeksonaTri nedelje nakon smrti Majkla Džeksona, veb portal TMZ objavio je 24 sekunde njegove pesme „A Place With No Name“, za koju se ne zna kad je snimljena!Navodno, jedan Džeksonov menadžer protivio se ideji da kralj popa objavi ovu pesmu, koja je inače obrada hita „A Horse With No Name“ grupe „America“.Mediji svakodnevno objavljuju nove detalje iz Majklove prošlosti

: internet je preplavio video u kojem mu je spaljena kosa na snimanju reklame za „Pepsi“, kao i šokantne fotografije uništene kože na nogama kralja popa! Naime, na snimanju reklame 1984. godine pirotehnička sredstva su se pokvarila, zbog čega je buknula Džeksonova kosa. Majklovi asistenti su ugasili vatru na njegovoj glavi, a na snimku se vidi njegovo ćelavo teme.

– Varnica je poletela i zapalila mi kosu, ja sam silazio niz rampu i plesao u ritmu muzike. Kad sam sišao, napravio sam okret i još uvek nisam primećivao da mi je glava u plamenu – napisao je Džekson u autobiografiji „Moonwalk“.

Fotografije uništenih, doslovno crnih potkolenica kralja popa u javnost je pustio njegov otac Džo, da bi dokazao da je njegov sin zaista imao vitiligo – retku bolest izbeljene kože. Objavljivanjim tih fotografija ponovo se postavlja pitanje o Džeksonovoj intravenoznoj zavisnosti, jer se na gležnju vide tragovi od uboda igle, a stručnjaci tvrde da je lekarsko davanje injekcija na ovom mestu veoma retko.

izvor: press


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Četvrto dete Majkl Džeksona ???!

Oproštaj od Majkl Džeksona u Los Anđelesu!

Ukraden nos Majkl Džeksona???


Nema komentara na “Pojavila se neobjavljena pesma Majkl Džeksona”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump