Seka Aleksić: Glavobolja od šampanjca!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Seka Aleksić: Glavobolja od šampanjca!Jedna od najpopularnijih domaćih pevačica Seka Aleksić bila je najveseliji gost na rođendanu svoje koleginice Goce Tržan, koji je nedavno upriličen u jednom poznatom prestoničkom restoranu. Bez obzira na to što je te večeri na slavlju bilo mnogo novinara i fotografa, poznata folkerka je od početka slavlja krenula da udara po šampanjcu, što je zabeležio i paparaco Kurira.

Kad su maligani učinili svoje, ona je uzela pod ruku svog starog, novog, bivšeg i budućeg dečka Mladena Radulovića, s kojim je nasred restorana izvodila prljavi ples, dok su ostali gosti s nevericom pratili vaćaranje na otvorenoj sceni. Razmena nežnosti nastavljena je i u sedećem položaju, a ispitivanje krajnika, sa sve čašama u rukama, bilo je glavna atrakcija čitave večeri.

Da li zbog brojnih obaveza ili nečeg drugog, tek Seka je odabrala baš ovo veče da se totalno opusti i popusti sve kočnice, ne razmišljajući o posledicama i činjenici da je ona javna ličnost na javnom mestu, gde je pozvano puno pripadnika medija. S obzirom na to da je konobar često donosio skup šampanjac za sto Aleksićeve, nema sumnje da je glavobolja sledećeg jutra bila neizbežna. A, da li je, kao u svom velikom hitu, ostala bez „aspirina“, ili je sutradan pri ruci imala pripremljen lek za glavobolju, nismo uspeli da saznamo.

izvor: kurir


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seku Aleksić ubija glavobolja

Seka Aleksić ovaj put se ofarbala u crveno!

Seka Aleksić opet nabacila koji kilogramčić!


Jedan komentar na “Seka Aleksić: Glavobolja od šampanjca!”

  • amy
    11 septembra, 2009, 11:35

    jojjj jest dobaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr!

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump