Šeron Stoun histerisala u avionu!

Šeron Stoun histerisala u avionu!Sharon Stone, nekadašnji seks-simbol, navodno je završila na policiji u Salt Lake Cityju nakon što se histerično derala na stjuardesu

Do žestokoga verbalnog okršaja došlo je nakon što što je hirovita glumica odbila drugu putnu torbu staviti u prostor za prtljagu kad se ukrcala na avion u Kallspellu u Montani gde  je posetila oca i s njim proslavila Dan nezavisnosti.- Posvađala se sa stjuardesom koja ju je zamolila da preda torbu.

 Kad su joj uzeli torbu, počela je vrištati na osobnu asistenticu i radila scene tokom celog leta. Kad smo sleteli u Salt Lake City pred zrakoplovom su bili naoružani policajci koji su je odveli. Nije posve jasno je li uhapšena – rekla je jedna od suputnica koja je svedočila Sharoninu ispadu.

Glumičin glasnogovornik, pak, tvrdi da nema govora o policiji i eventualnom boravku u zatvoru. Uverava da su naoružani muškarci s kojima je Sharon napustila zračnu luku zapravo zaštitari koje je sama unajmila, a za zbrku oko prtljage kriva je stjuardesa koja nije znala da je slavnoj glumici odobrena privilegija da sa sobom u putničku kabinu nosi dve torbe.

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Branđelina u Kanu! /slike/ (extra noge Šeron Stoun)

Miki Manojlović u filmu sa Šeron Stoun!

Lepa Brena iskopirala Šeron Stoun!


Nema komentara na “Šeron Stoun histerisala u avionu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump