Snimak poslednje probe Majkla Džeksona (video)

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Snimak poslednje probe Majkla Džeksona (video)Snimak poslednje probe Majkla Džeksona za niz od 50 koncerata u londonskoj „O2 areni“ emitovan je ekskluzivno na televiziji CNN-u dogovoru sa promoterskom kompanijom AEG.

Video u trajanju od jednog i po minuta snimljen je u Stejpls centru u Los Anđelesu 23. juna, dva dana pre Džeksonove smrti.Na njemu se vidi kako kralj popa pun energije izvodi pesmu „They Don’t Care About Us“ uz podršku muzičara i plesača.

Majkl Džekson je te večeri vežbao za svoje nastupe oko 90 minuta, skoro do ponoći, posle čega je ostao još malo sa ekipom, kojoj je uz osmeh rekao da je srećan onim što su postigli.

Džeksonov prijatelj Uri Geler je rekao da je ovaj snimak još jedan razlog da se postavi „veliko pitanje“ šta je dovelo do dramatične smrti kralja popa.

„Pitanje je: Šta se desilo od tog trenutka, pa do dana kada je on preminuo? Prema onome što sam ja videoo, on je izgledao kao da je u formi, smejao se, bio je srećan. Šta se dogodilo? To je veliko pitanje“, rekao je Geler, prenosi „Skaj“.

Da je kralj popa bio pun energije potvrdio je i fotograf Kevin Mazur, autor sada već čuvenih fotografija sa poslednjih Džeksonovih proba.

„On je izgledao kao da se vratio u najbolje dane, bio je pun energije. Kada bi izašao na scenu, prosto bi hipnotisao sve prisutne“, rekao je Mazur i dodao da zbog toga niko nije mogao da predvidi da će Džekson umreti.

U Stejlps centru će biti održan i memorijalni skup u čast Majkla Džeksona, pripreme već traju, a gradske vlasti u Los Anđelesu očekuju više od 750.000 fanova koji će želeti da prisustvuju ceremoniji.

https://www.youtube.com/watch?v=t6gy6vFw2Uc

izvor: pgportal


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Madona ispratila Majkla Džeksona u legendu /video/

Deset posthumnih albuma Majkla Džeksona

Producent najavljuje još albuma Majkla Džeksona


3 komentara na “Snimak poslednje probe Majkla Džeksona (video)”

 • Anonimni
  21 jula, 2009, 22:10

  Heart Heart Heart Heart Heart

 • Anonimni
  21 jula, 2009, 22:14

  Yes Heart Jump Victory

 • jasna@@@@@@@@@@@@@
  1 avgusta, 2009, 13:58

  KRALJ ZAUVEK Heart Heart Heart Heart Heart

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump