Šta muškarci primećuju kod devojaka?!

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o ljubavi ]

Šta muškarci primećuju kod devojaka?!On takođe pažljivo “skenira” sve – od toga kako izgledaš, pa do toga kako se ponašaš

Koliko god ti na prvom sastanku obraćala pažnju na detalje, poput toga kakve ima ruke, da li su mu nokti uredni, kako se smeje… njemu je važan celokupni utisak. I veruj nam, on takođe pažljivo “skenira” sve – od toga kako izgledaš, pa do toga kako se ponašaš.

Ono što nikako, ali nikako ne bi trebalo da smetneš s uma na prvom izlasku jeste sledećih nekoliko “sitnica”, koje njemu sasvim sigurno neće promaći.

Ako ste izašli na večeru, zapamti da će on s puno pažnje pratiti šta ćeš naručiti. Dobra vest je ta da je potpuna laž kako muškarci vole žene koje jedu kao ptičice, stoga zaboravi na salatice i mineralnu vodu i slobodno naruči ono što ti se stvarno jede.

Primetiće, naravno, i šta si obukla. Pritom to ne mora da bude neka ekstra skupa haljina, niti poznata marka (ne brini, on po tom pitanju teško da vidi neku razliku), ali nastoj da izgledaš pristojno. Koliko god njemu ono ispod bilo važnije, primetiće i “pakovanje”, to jest, da li si uredna i koliko vodiš računa o sebi. Ne zaboravi da muškarci vole žene koje drže do sebe i koje su negovane.

S tim u vezi je i tvoj miris. E, na to je posebno osetljiv. najbolje bi bilo da mirišeš na čisto i da zaboraviš na teške parfeme. Isto tako, važno je i da imaš meru; nema potrebe da za sobom ostavljaš kilometarski trag. Nekoliko pametno raspoređenih mirisnih tačaka biće više nego dovoljne da ga zavedeš.

I za kraj – nemoj zaboraviti da mu se zahvališ na prijatno provedenoj večeri i ugodnom društvu. Jer, ipak si ti jedna lepo vaspitana dama, a i volela bi da ga vidiš ponovo. Zar ne?

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 8 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Zašto muškarci žele seks, a žene ljubav?

Muškarci žele devojku koja …

Zašto muškarci raskidaju?!


8 komentara na “Šta muškarci primećuju kod devojaka?!”

 • maki
  9 novembra, 2009, 9:18

  ajoooooooooj sta sve odje ima a svi spavaju hahahhahah Female Fighter

 • nina
  12 decembra, 2009, 19:34

  Question vau na koliko stvari devojke treba da obrate paznju

 • vale com
  2 marta, 2010, 18:10

  pa najvaznije je najvaznije je kako izgleda,ponasanje i najglavnije kakva je osoba Kissing

 • m
  24 marta, 2010, 0:19

  EH DA JE SAMO TO.

 • marija
  27 juna, 2010, 16:45

  sto je mnogo mnogo je,i ovi muskarci svasta izmisljaju Jump

 • JASMINA
  15 jula, 2010, 15:11

  SVI MUSKARCI SU ISTI………ISKORISCAVAJU JADNE DEVOJKE…MADA I ONE NEKAD NJIH ISKORISCAVAJU!!!!!!!!!!!ZAR NE!!!!!!! Big Smile Kissing Laugh

 • Zla Barbika
  1 septembra, 2010, 22:53

  Nina slazem se sa tobom. Hhhh.. 

 • razor
  3 oktobra, 2010, 19:41

  devojku treba da volis a ne samo da se iskoristi  ko maramica nije to to treba da je volis.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump