Studenti OT žele da raskinu ugovor jer su nezadovoljni!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Studenti OT žele da raskinu ugovor jer su nezadovoljni!Studenti „Operacije Trijumf“ u sukobu sa „Emoušnom“. Sonja, Danijel i Sajko žele da angažuju advokate i pokušaće da sudski raskinu ugovoreParalaža… Iako ih je „Emoušn“ proslavio, pojedini OT studenti smatraju da su, umesto obećanih svetskih karijera, dobili grčevitu borbu za preživljavanje Pola godine nakon glamuroznog završetka „Operacije Trijumf“ pojedini studenti ove akademije odlučili su da dignu glas protiv produkcijske kuće „Emoušn“ i raskinu višegodišnje ugovore.

Među najnezadovoljnijima nalaze se Nikola Sarić Sajko, Sonja Bakić i Danijel Pavlović, a kako saznaje Press, jednako ogorčeni zbog svog statusa su i Aleksandar Belov i Milica Majstorović.

„Leteći start“ za 50 evra!

Izvor Pressa otkriva zašto Danijel i Ana nisu nastavili da vode emisiju „Leteći start“. – Nakon što su se tokom maja oprobali kao gosti voditelji „Letećeg starta“, Ani Bebić i Danijelu Pavloviću ponuđeno je da za 50 evra po emisiji (200 evra mesečno) budu stalni voditeljski par. Ana je ponudu odbila uz obrazloženje da nije došla u Beograd da bi postala voditeljka. Iako uživa u statusu javne ličnosti, čak je i Danijelu bilo ispod časti da za tu platu radi voditeljski posao – kaže izvor Pressa. (R. J.)

Studenti OT žele da raskinu ugovor jer su nezadovoljni!

– Sonja, Danijel i Sajko već su konsultovali jednog beogradskog advokata i žele da raskinu petogodišnje ugovore koje imaju sa „Emoušnom“ – kaže izvor Pressa, jedan od studenata, i dodaje: – Iako ga je „Emoušn“ proslavio, istu stvar već dugo planira i Aleksandar Belov, koji je u Makedoniji od nacionalne ikone za šest meseci postao gotovo zaboravljen.

Nezadovoljna je i Milica Majstorović, posebno zato što su je na nastupima više puta terali da peva narodnjake, ali i zbog toga što roditelji moraju da joj plaćaju stan u Beogradu. Studenti smatraju da zarađuju dosta manje od onog što su očekivali, a izuzimajući mezimicu „Emoušna“ Anu Bebić i Tončijevog ličnog pevača Igora Cukrova, ostali su mane-više tretirani kao trećeligaši.

Studenti OT žele da raskinu ugovor jer su nezadovoljni!

„Emoušn“: Svako od njih ima pravo na advokata

Marinela Kvapil, PR menadžer „Emošuna“, za Press kaže da njihovim pulenima nije zabranjeno da se konsultuju sa advokatima.

– Svako ima pravo da se konsultuje i unajmi advokata. Nemamo ništa protiv toga – kratko je poručila Kvapilova, ne želeći da komentariše priče o nezadovoljstvu pojedinih studenata.

Nedavno im je zbog opšte krize bila ukinuta i mesečna plata od 300 evra, njihovi nastupi vrede tek 50-ak evra, a umesto obećanih svetskih karijera dobili su grčevitu borbu za preživljavanje – zaključuje naš sagovornik.

U izjavi za Press Nikola Sarić je potvrdio da se oko rešavanja svog daljeg statusa već konsultovao sa advokatom.

Studenti OT žele da raskinu ugovor jer su nezadovoljni!

– Razgovarao sam sa svojim pravnim zastupnikom jer želim da na miran način rešim pitanje dalje karijere. Nisam zadovoljan svojim tretmanom i to sam rekao ljudima u „Emoušnu“. Od medijske pompe i autograma ne mogu da živim – rekao je Sajko za Press.

izvor: press


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Zvezde OT očajne što moraju pevati narodnjake!

Milica Majstorović snima album!

Nikola Sarić-Sajko napustio OT bend


Nema komentara na “Studenti OT žele da raskinu ugovor jer su nezadovoljni!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump