U Opatiji crveni tepih za Zdravka Čolića!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

U Opatiji crveni tepih za Zdravka Čolića!Zdravko Čolić je posle trideset i šest godina ponovo nastupio u Opatiji. Od organizatora je dobio specijalne poklone: crveni tepih dugačak dva kilometra koji se prostirao od hotela sve do letnje scene na kojoj je nastupio, kao i ceo sprat hotela „Milenij” sa pogledom na skulpturu „Devojka sa galebom”, a popularni pevač se publici odužio još jednim spektakularnim nastupom.

Skulptura ima posebno značenje za Čolića, jer ga podseća na jednu staru vezu sa devojkom iz Rijeke, koju je poljubio baš u blizini te skulpture. Kao mladić, 1973. godine Čola je učestvovao na Opatijskom festivalu sa pesmom „Gori vatra”, pobedio i otišao na „Evroviziju”. Sada se vratio praćen dvadesetpetočlanim bendom i napravio koncert za pamćenje.

Spektakl na letnjoj pozornici počeo je preletanjem helikoptera. Gužva je bila prevelika, pa mnogi Čolini fanovi nisu mogli da uđu na letnju scenu, već su koncert slušali napolju. Koncert je očekivano počeo numerom „Gori vatra” koja je odmah napravila veseo štimung, sve uz vatromet i svetlosne efekte na bini. Publika je sa njim tri sata pevala hitove „Pusti, pusti modu”, „Glavo luda”, „Ruška” i druge. Čola je otpevao dva bisa, a na kraju je zapevao baladu „Kao moja mati” koja je uz veličanstveni vatromet, zaključila opatijski koncert. Naravno, ni ovoga puta nisu izostali grudnjaci koje su vesele Opatijke tokom celog koncerta bacale ka Čoli.

Posle koncerta, Čolini prijatelji okupili su se na koktelu u hotelu „Milenij”. Na koncertu su se u prvim redovima našle i brojne poznate ličnosti hrvatske estrade: Mirza Džomba, Josipa Pavičić, Siniša Svilan i drugi. Najveću pažnju izazvao je dolazak Čoline prijateljice Lepe Brene, koja je iz Novog Vinodolskog, gde je na odmoru sa porodicom, došla do Opatije u zelenom „jaguaru” i odgledala čitav koncert. Neki od pomenutih poznatih su se pojavili i na koktelu na kojem je Čola ostao sat vremena, a potom je vidno iscrpljen otišao u sobu na spavanje.

S porodicom na Brionima

Čolić je u Opatiju došao s Briona, gde se odmarao u krugu porodice. Supruga Sandra i ćerke Una (8) i Lara (3) nisu došle u Opatiju, već su ostale na Brionima, a Čola im se pridružio jutro nakon koncerta kako bi nastavili odmor. Već krajem avgusta čekaju ga novi nastupi, ali i rad na albumu čiji se izlazak planira krajem godine.

izvor: blic


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Koncert Zdravka Čolića u Parizu!

Makedonci uz Zdravka Čolića slave ukidanje viza

Čola na Koševu: Noć za pamćenje!


Nema komentara na “U Opatiji crveni tepih za Zdravka Čolića!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump