Željko Joksimović i Jovana Janković u Grčkoj!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Željko Joksimović i Jovana Janković u grčkoj!Slavni par rešio da vrele letnje dane provede na grčkim plažama.Željko Joksimović i Jovana Janković će najveći deo svog odmora provesti u Grčkoj. Tamo su rešili da dopune baterije pred nove radne pobede, ali i da se nađu sa svojim grčkim prijateljima, Sakisem Ruvasom i Anom Viši. Željko je najavio i koncerte u Solunu i Atini za oktobar mesec, pa će boravak u Grčkoj iskoristiti i za pripreme ovih događaja.

– Na koncertima u Grčkoj premijerno ću predstaviti svoj „Balkan projekat”. To je muzika inspirisana motivima stare etno-muzike sa područja celog Balkana. I neke svoje pop pesme prepevao sam tako da zvuče kao da se pisane pre sto godina; „Zaboravljaš” je skoro neprepoznatljiva u novom arhaičnom aranžmanu. „Balkan projekt” je nešto na čemu godinama radim. Biće to nešto potpuno drugačije. Ja ću na sceni pevati, svirati na različitim instrumentima… Jelena Tomašević je deo projekta, a biće još pevača i to ne samo iz naše zemlje – priča Joksimović za Blic.

izvor: tracarenje


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Željko Joksimović: Jovana Janković je beskrajno pozitivna.

Jovana Janković: Željko je jako šarmantan

Željko Joksimović: Volim da se menjam /intervju/


Jedan komentar na “Željko Joksimović i Jovana Janković u Grčkoj!”

  • Anonimni
    13 avgusta, 2009, 19:47

    Really Pissed

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump