Željko Mitrović dovodi Stinga na Pink!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Željko Mitrović dovodi Stinga na Pink!Željko Mitrović sredinom oktobra pravi najveću žurku na Balkanu, na proslavu 16. rođendana Pinka dovodi slavnog muzičara, ali i velike filmske zvezde.

Vlasnik Pinka Željko Mitrović sredinom oktobra proslaviće 16. rođendan ove televizije, a glavna zvezda najveće žurke na Balkanu trebalo bi da bude slavni muzičar Sting.

Kako saznaje Press, Željko je već dao zadatak da se filmski studio u Šimanovcima pripremi i prilagodi proslavi na kojoj će se, pored najpoznatijih Srba, naći i velike svetske filmske i muzičke zvezde.

Željko Mitrović želi da proslavi 16. rođendan Pinka na najglamurozniji mogući način – najvećom privatnom žurkom ikad napravljenom na Balkanu. Grandiozna proslava biće organizovana u velikom kompleksu studija u Šimanovcima, a pored rođendana ova proslava će označiti i zvaničan početak rada Pinkovog filmskog studija, koji je najveći u ovom delu sveta, kaže izvor Pressa, i dodaje:

– Na žurku će biti pozvani svi poslovni prijatelji „ružičaste televizije“, a njih je bezbroj, brojne estradne ličnosti, političari, članovi diplomatskog kora, a zabava će trajati bukvalno do zore.

Velika Mitrovićeva želja je da na žurku dovede i svetske filmske zvezde, s kojima se nedavno družio u Kanu, i najpoznatije holivudske producente, a ukoliko se pregovori uspešno završe, zvezda večeri i glavni zabavljač na sceni bio bi slavni britanski muzičar Sting, koga Mitrović bukvalno obožava.

Naš sagovornik otkriva da Mitrović neće žaliti novca da napravi nešto o čemu će ceo svet pričati.

Vlasnik Pinka već je dao odrešene ruke najbližim saradnicima da naprave nešto što dosad nije viđeno kod nas i rekao im je da je budžet za ovu proslavu bukvalno neograničen. Željko se čak raspitivao postoji li mogućnost da mu neko od poznatih menadžera i promotera obezbedi dovođenje i Robija Vilijamsa. Nije isključeno da će na samoj žurki zasvirati i bend koji, pored Mitrovića, na bas gitari sačinjavaju i Firči za bubnjevima, Oliver Mandić i Bebi Dol kao vokali – zaključuje izvor Pressa.

izvor: press


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Željko Mitrović snimio album!

Željko dovodi Sinklera

Mitrović poklonio Ognjenu gitaru!


Nema komentara na “Željko Mitrović dovodi Stinga na Pink!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump