Ana Bekuta pevala na slavlju Andreja i Sandre

Kategorija [ Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

Ana Bekuta pevala na slavlju Andreja Meljčenka i SandreFolk pevačica Ana Bekuta našla se u čudu kad joj je protekle nedelje ponuđeno da za ogromnu svotu novca peva na slavlju priređenom u čast ruskog milijardera Andreja Meljničenka i njegove supruge Sandre, bivše članice grupe Models, saznaje Kurir od dobro obaveštenog izvora bliskog pevačici.Slavlje za par Meljničenko priredili su prijatelji u jednom od poznatih restorana

blizu plaže Kamenovo na budvanskoj rivijeri. Ana je, kako se posle ispostavilo, bila odličan izbor, a Sandra i Andrej bili su prijatno iznenađeni žurkom koja je za njih organizovana, kaže naš izvor i dodaje:

– Iako su navikli da ih na žurkama zabavljaju Vitni Hjuston i ostale svetske zvezde, kao što je to bio slučaj na njihovoj svadbi, ništa manje nisu uživali ni uz Anu Bekutu, koja je u svakom slučaju daleko manja zvezda od Hjustonove! Elem, Bekuta je za nastup dobila mnogo više od deset hiljada evrića, a samo za bakšiš od te večeri može da kupi dobar automobil. Par u čiju čast je organizovana žurka uživao je uz narodnjake, a ništa manje nisu uživali ni njihovi prijatelji. Slavlje je trajalo do ranih jutarnjih sati, pa su se neki od gostiju sa žurke uputili na plažu, dok su ostali lek od alkohola potražili u hotelskim sobama – završava naš izvor. Inače, nakon dobre žurke veselo društvo se razišlo, a Sandra i Andrej otplovili su do Dubrovnika gde su uživali na koncertu Severine Vučković.

Podsećanja radi, Sandra Meljničenko je u Budvu došla pre nedelju dana, luksuznom jahtom koju je dobila od supruga kao rođendanski poklon, da bi joj se nekoliko dana kasnije, tačnije dan uoči žurke, priključio i suprug. Bilo kako bilo, neki su se dobro zabavili, a neki bogami i oparili! Jer usred ekonomske krize Bekuti je ova tezga došla kao kec na desetku.

izvor: svevesti.com


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Čola odbio ponudu Sandre Meljničenko

Nina Badrić i Sandra Meljničenko na krstarenju

Demi Mur kod Meljničenkovih!


Jedan komentar na “Ana Bekuta pevala na slavlju Andreja i Sandre”

  • bibi
    13 avgusta, 2009, 14:47

    ima se moze se

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump