Ana Nikolić uživa na odmoru sa dečkom!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Ana Nikolić uživa na odmoru sa dečkom!Pevačica Ana Nikolić prošle nedelje je uživala na Hvaru sa švajcarskim biznismenom Daliborom Marićem. Upućeni kažu da je par na Hrvatsko primorje stigao iz Budve u kojoj je Ana nedavno snimala seriju “Pare ili život” kada su je mnogi spojili sa glumcem Mimom Karadžićem: Njihova “priča” trajala je i pre njenog glumačkog angažmana, ali definitvno nije potrajala.

Ana se pre mesec dana čak i u Beogradu prošetala sa novim dečkom, gde je i viđena u jednoj beogradskoj diskoteci u strasnom zagrljaju dotičnog mladića.

Dalibor je biznismen koji trenutno živi i radi u Švajcarskoj, a Ana ga je u toj zemlji i upoznala na jednom od svojih gostovanja. Tada su i započeli romansu. Poznanici pričaju da su toliko zbližili da se njen novi izabranik odmah ponudio da joj finansira snimanje novog spota. Ali, upućeni u prilike oko zgodne Paraćinke tvrde da je Marić i oženjen.

Ana je samo mesec dana pre nego što je otkrivena njena romasa sa Daliborom izjavila:

“Nikada nisam bila sa oženjenim muškarcem. Pošto sve što radim, radim iskreno i iz srca, takva ljubav ne bi mogla da ispuni ni mene, a ni moja očekivanja. Kada sam sa nekim u vezi, onda očekujem da mi se posveti u potpunosti, jer sam i ja upravo takva”.

Međutim, izgleda da je promenila mišljenje. Tek, Ana i Dalibor se slobodno šetaju samo kada su daleko od pogleda srpske javnosti, verovatno zato da ne bi bili viđeni.

I za Anu je poznato da je povezuju sa mnogim muškarcima, a ona ne želi da priča ni o jednom svom dečku. Povezivali su je sa vaterpolistom Vanjom Udovičićem, hrvatskim biznismenom Stipom Lijanovićem, šeikom Jusuf el Šarajom, glumcem Mimom Karadžićem… Pre veze sa Daliborom, za kog sada već ozbiljno možemo da poverujemo joj je dečko jer su već više puta viđeni zajedno, jedino je pričala o svojoj vezi sa Matijom Ćorkovićem.

izvor: zena.blic


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ana Nikolić sa dečkom u Emiratima!

Ana Nikolić od dečka za rođendan dobila džip!

Britni Spirs uživa sa sinovima i dečkom!


Nema komentara na “Ana Nikolić uživa na odmoru sa dečkom!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump