Ana Stanić: Pronašla sam svoju ljubav! /intervju/

Kategorija [ Intervju, ZANIMLJIVOSTI ]

Ana Stanić: Pronašla sam svoju ljubav! /intervju/Dok se pesma Ljubav do neba vrti na svim televizijama, Ana uživa u letnjem odmoru sa dečkom Momčilom, ali i već razmišlja čime će ponovo obradovati poklonike svoje muzike. Do tada, pristaje da za ‘Ženu’ malo govori o sebi.

Profesionalna i iskrena u odgovorima, čak i kad joj se neko pitanje ne dopada, pevačica Ana Stanić ostavlja utisak osobe

koja je našla dobar balans između ličnog i profesionalnog. S njom je veoma lako dogovoriti intervju, čak i kad ima mnogo obaveza, jer njen odnos prema publici prerasta nivo poslovnog.

Ne smeta vam da delite neke lične stvari sa publikom?

– Nešto bih da podelim, ali u određenom smislu želim i da sačuvam svoju intimu. Znam da moram da napravim neke kompromise jer publika mnogo saznaje o meni i na osnovu pesama koje pišem, a one su veoma lične. Želim da im slika koju će steći o meni bude podstrek i ohrabrenje da ostvare neke svoje želje, kao što su i meni to bile izjave nekih javnih ličnosti.

Da li je Momčilo Lavrnić, sa kojim ste u vezi, onaj pravi, vaša „ljubav do neba“?

– Sigurna sam da je on moja ljubav do neba. Ta numera, posvećena mojoj drugoj polovini, svakako je jedna od retkih vedrih ljubavnih pesama na mojim albumima, iako je nisam napisala ja nego Sky Vikler. Međutim, postoji još jedna, za koju bih pre rekla da je „ta“ pesma – „I to je ljubav“ koju sam napisala samo za njega.

Razmišljate li već o braku, porodici?

– Volim da mi se takve stvari spontano dešavaju, iako razmišljam o tome u nekoj perspektivi. Nisam od onih koje baš sasvim nosi stihija, ali ne volim ni da planiram previše. Najvažnije je da se ljudi vole i da su ispunjeni kada su zajedno.

Da li je Momčilo, s obzirom na to da je bivši košarkaš, uticao na vašu zainteresovanost za sport?

– Kad je reč o tome, on zaista nema nikakvog uticaja na mene. To je jedna od retkih stvari koju ne delimo. Čak ni utakmice ne gledam sa njim.

A kako održavate kondiciju?

– Nisam od onih koji vole da idu u teretanu, čak i trčanje mi je dosadno. Volim adrenalinske sportove, kao što je skijanje – zimi na snegu, a leti na vodi. Sada redovno idem na ples, iako sam time počela da se bavim samo zbog posla. Želela sam da svaki moj pokret bude u skladu sa muzikom, nastupom, ali sam ubrzo počela iskreno da uživam u tome. Ples je istovremeno i jak kondicioni trening. Povezala sam lepo i korisno, spojila vežbanje sa svojom najvećom ljubavlju – muzikom, i u tome sam se zaista pronašla.

Na poslednjem albumu je vidna promena stajlinga, konačno ste pristali da istaknete seksepil koji nosite u sebi…

– Stilisti su me i ranije nagovarali da se ne zakopčavam onoliko koliko sam to činila do skoro jer takav stil može da deluje dosadno. Sada je jednostavno naišao period kada sam spremna da se odevam provokativnije. To verovatno ima veze sa godinama i nekim ličnim zadovoljstvom. Mislim da se žene kada uđu u tridesete, ako su od onih koje se ne ugoje ili ne prestanu da vode računa o sebi, osećaju bolje, izgledaju lepše, zgodnije. Sada bolje prihvatam svoje telo, pa i mane. Više ne razmišljam o tome hoće li se to nekom svideti, a sećam se da sam sa dvadesetak godina imala i takve faze.

Ovog leta ste radili, ali i uživali na Mikonosu i Ibici. Kako izgleda odmor po vašem ukusu?

– Cela godina je bila naporna, a umorila sam se i tokom snimanja spota, putovanja u Ameriku. Rešila sam da posle svega toga malo i uživam. Na Mikonos i Ibicu sam odlazila i ranije, i uvek volim tamo da se vratim. Noćni provod je super, ali ima i zanimljivih dnevnih sadržaja. Od onih sam koji obožavaju da se čvare na suncu, puno plivam, posećujem restorane na plaži, uživam u jednostavnoj mediteranskoj hrani…. Volim po podne da đuskam na plaži uz neki koktel, pa onda uveče ne moram nigde da izlazim. Zanimljiva su mi mesta koja imaju stari deo grada, obično pun malih radnji sa predivnim stvarčicama za kuću, kuhinju, kupatilo, za kojima sam prosto luda. Baš ovog leta sam donela jedan predivan brodić koji sam stavila u kupatilo.

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Udaje se Ana Stanić!

Dženifer Aniston konačno pronašla ljubav?!

Ena: Čuvam ljubav samo za sebe /intervju/


Nema komentara na “Ana Stanić: Pronašla sam svoju ljubav! /intervju/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump