Bijonse za vreme zemljotresa u Japanu spavala!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Bijonse za vreme zemljotresa u Japanu spavala!Jak zemljotres u Japanu uplašio je nekoliko američkih zvezda koje su se u tom trenutku zatekla na Dalekom istoku.

Pevačice Bijonse Nouls i Džesika Simson bile su u Japanu koji je u utorak u jutarnjim časovima „prodrmao“ jak zemljotres.Bio je jačine 6,6 stepeni po Rihterovoj skali.Međutim, njihova iskustva bila su drugačija.

Bijonse je pravila društvo svojoj sestri na jednoj modnoj promociji, a posle večere otišle su u hotel. Dok se njena sestra uspaničila, Bijonse je, prema onome što je napisala na Tviteru, za to vreme „hrkala“.

„Da li je moguće da sam prespavala tako jak zemljotres?“, pita se Bijonse, koja je odmah po povratku u SAD otišla sa mužem Džej-Zijem na romantičnu večeru.

Džesika Simson je u Tokiju snimala svoj novi rijaliti-šou „Cena lepote“. Nju je zemljotres zatekao u krevetu.

„Gledala sam televiziju kada je sve počelo da se trese. Mislila sam da haluciniram. Nikada nisam doživela tako nešto u životu“, rekla je 29-godišnja pevačica i glumica.

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Bijonse lažira trudnoću?!

MTV nagrade u Berlinu za „U2“ i Bijonse

Prava Bijonse!


Nema komentara na “Bijonse za vreme zemljotresa u Japanu spavala!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump