Dara i Seka na plaži sa Jelenom, Duškom i Atinom!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Dara i Seka na plaži sa Jelenom, Duškom i Atinom!Otvoreno neprijateljstvo Jelene Karleuše prema svojim koleginicama Dari Bubamari i Seki Aleksić počelo je da se manifestuje kroz novinarske žaoke, potom je rat premešten u sudnicu, a sada JK huška svoje fanove protiv njih dve na Facebooku.

Pored raznoraznih prozivki o kojima smo do sada pisali, Karleuša je počela da im se podsmeva na račun imena,

pa tako u svakom obraćanju novosadsku čigru oslovljava sa Radojka, dok Seku zove Zuhra Ramizaj, jer joj je to navodno, pravo ime.

„Krmeljuša“, kako je nazvala Seka, ne propušta priliku da im to natrlja na nos, pa je tako nedavno postavila slike sa letovanja u Monaku (klikni na sliku), a dve bake u pozadini fotografije označila sa Radodajka Adžić i Zuhra Ramizaj.

Karleuša je čak nedavno objavila da se Seka stidi svog porekla, a i da to jeste slučaj, ne bi bio prvi put na estradi da se tako nešto dogodi.

Naime, svima je poznato da je pravo ime Lepe Brene – Fahreta Živojinović, devojačko Jahić. No, manje je poznato da je pravo ime Lepe Lukić – Leposava Mušović, da je Mile Kitić – Milojko, da se Ekstra Nena ustvari zove Snežana Berić, Buba Miranović je Biljana Bosiljčić, dok je Izvorinka Milošević – Funta Luga.

A znate li ko su Gordana Nadežda Polić, Vladan Aksentijević, Snežana Mišković i Hamit Đogaj? To su prava imena Ane Bekute, Ajs Nigrutina, Viktorije i Đoleta Đoganija.

Imena članova porodice Đogani teško da bi publika zapamtila da ih nisu promenili; Hamit se prekrstio u Đoleta, a njegov brat Gagi iz grupe „Fanki Dži“ nije više Gazmen. Narodnjak Behljulj Behljulji je skratio ime i prezime i tako postao Beki Bekić.

Pevač Aca Lukas je u stvari Aleksandar Vuksanović, Dr Nele Karajlić je Nenad Janković, Inspektor Blaža je Igor Blažić, a Toni Montano je Velibor Miljković.

I na kraju, ko onda može zameriti Radojki i Zuhri?!

izvor: srbijanet


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka opet isprozivala JK!

Obračun Jelene Karleuše i Seke Aleksić!

Seka tuži i “aspirince”!


Jedan komentar na “Dara i Seka na plaži sa Jelenom, Duškom i Atinom!”

  • Srdjan
    31 avgusta, 2009, 17:29

    Ovo je ziva sprdnja, kao da ove zene nemaju pametnijeg posla, nego da se na fejsbuku prepucavaju, kao deca… Sta ces, neko nema ni grama mozga, a i izgleda zato ima puno vremena, da sedi i smislja gluposti…..Svaka vam cast! Yes

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump