Demi Mur: „Nisam imala plastične operacije!“

Demi Mur: "Nisam imala plastične operacije!"Američki mediji javljaju da je popularna glumica potrošila blizu 200.000 dolara na popravke i doradu.

Demi Moore demantuje te navoda i kaže da nikada nije imala ni jednu plastičnu operaciju. Demi Moor i u 47-oj godini izgleda mladoliko

i sjajno, a njeno lice i telo ne odaju njene prave godine za šta, tvrde tabloidi, su zaslužni plastični hirurzi.

Naime, američki tabloidi plasirali su priču kako je holivudska glumica imala više plastičnih operacija i da je na svoj mladoliki izgled potrošila oko 200.000 dolara.

– To je apsolutna laž. Nikada nisam imala plastične operacije. Nikada ne bih osuđivala one koji su to uradili. Ako je to za njih najbolji izbor, ja u tome ne vidim nikakav problem. Ali ne sviđa mi se ideja da se operišem kako bih zaustavila proces starenja. Skalpel vas neće usrećiti – rekla je Demi.

– Onog dana kada ću zaplakati zbog svog odraza u ogledalu, mogao bi biti dan kada ću možda žaliti što nisam to učinila. Do tada, draže mi je da izgledam kao žena mojih godina, a ne da očajnički pokušavam izgledati kao da mi je 30.

Demi Moore majka je troje djece i u braku je sa dosta mlađim suprugom Ashtonom Kutcherom.

izvor: opera-17


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Demi Mur želi još jedno dete da rodi!

Demi Mur ima novu piletinu!

Poznati i njihove plastične operacije-Strašno!


Nema komentara na “Demi Mur: „Nisam imala plastične operacije!“”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump