Đole: Anabela je zaslužila svaki Gagijev udarac!

Kategorija [ Intervju, ZANIMLJIVOSTI ]

Đole: Anabela je zaslužila svaki Gagijev udarac!Isprovociran navodima da je Anabela učestvovala u stvaranju, kako on kaže – brenda „Đogani“, oglasio nam se ko drugi do pater familijas Đole, a sve sa molbom da razjasni par nedoumica o kojima se poslednjih nedelja spekuliše.Između ostalog i da svojoj sada već bivšoj snaji poslednji put podvuče da joj više nikada ne padne na pamet da javno upotrebi prezime Đogani.

Jer, kako objašnjava, na isto ima apsolutno pravo kada su lična dokumenta u pitanju, ali ne i kada je estrada…

„Anabela nema ama baš nikakve veze sa brendom ‘Đogani’! Ona je možda zaslužna za stvaranje grupe ‘Fanki Dži’, ali to je već neka druga priča… Đogani može da joj stoji u ličnoj karti i u pasošu, ali za predstavljanje u javnosti… na to će morati da zaboravi. U suprotnom, biću prinuđen pravno da je gonim“, objašnjava Đole, koga je dodatno opteretio poziv jednog vlasnika diskoteke iz dijaspore koji je, nedovoljno upućen, razumeo da se on razveo, odnosno da je pevačica napustila njega. „Siguran sam da on nije jedini koji u glavi ima konfuziju, a sve zbog toga što svuda piše Anabela Đogani. Toj ženi mora da se stane na put! Gagi, koji se zaista tako preziva, nikada se nije predstavljao kao Gagi Đogani, baš kao ni naš bratanac Baki, pa zašto bi ona bila privilegovana?! Drugo, ako se sa bivšim mužem rastala neslavno, kako tvrdi, zašto bi nosila njegovo prezime? Na kraju krajeva, žena ima svoje prezime – Bukva. Svidelo joj se ili ne, njeno je. Neka bude samo Anabela i tačka, jer ‘Đogani’ je brend koji sam ja stvarao i u koji sam ja ulagao. Ili… Neka bude Bela Dži, ili Anabela Fanki…“, kreativan je Đole.

Pošto se pozabavio pravima na korišćenje prezimena Đogani, popularni denser nam je reč, dve rekao i na temu bratovljevog razvoda, navodeći kako je Anabela umnogome doprinela negativnoj slici kojа o Gagiju postoji u javnosti. „Ne želim da ispadnemo sadisti, loši ljudi… Ako ćemo realno, mnogo gnusnije je to što ona radi. Na sva usta blati čoveka s kojim je petnaest godina spavala, jela, podizala porodicu… Ako Gagi ne valja, zašto je tako dugo bila s njim? Treba da ju je sramota! Ostavio joj je kuću od osamdeset kvadrata i svu imovinu i otišao u podstanare. Iako je napustila grupu, nastavila je da nastupa, a njemu ne daje ništa. Iscedila ga je kao krpu i ostavila na cedilu, pa sad pozajmljuje pare da bi snimio singl i krenuo ispočetka. Ako ništa drugo, Anabela bi zbog dece trebalo da spusti loptu, a ne da laje kako je Gagi maltretira, kako se drogira… Nije lepo ako je svog muža javno deklarisala kao narkomana samo da bi opravdala svoj odlazak.“ ….

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 4 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anabela: Sramota je što Đole ne pomogne Gagiju

Đole Đogani: Anabela želi samo popularnost

Anabela i Gagi ne mogu više da se podnesu!


4 komentara na “Đole: Anabela je zaslužila svaki Gagijev udarac!”

 • Anonimni
  29 oktobra, 2009, 12:20

  Big Smile

 • Sani
  29 oktobra, 2009, 12:21

  Big Smile he he he he he

 • Maja
  25 januara, 2010, 10:10

  Đole je debil Mad

 • ana
  12 oktobra, 2010, 19:39

  vesna je naj pevacicaSmile 

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump