Dženifer Aniston konačno pronašla ljubav?!

Dženifer Aniston konačno pronašla ljubav!Za Dženifer Aniston se stalno priča da nikada neće preboleti Breda Pita i da posle razlaza sa njim srlja iz jedne u drugu neuspelu vezu.

Ali, ona tvrdi da je Bred Pit za nju sada divna prošlost, a paparaci su je snimili kako se drži za ruku sa 39-godišnjim kolegom Džerardom Batlerom, što je podgrejalo priče da su njih dvoje najverovatnije u vezi.

Njih dvoje snimaju romantičnu komediju „The Bounty“, a izveštačima sa snimanja nije promaklo i da je posle jedne scene Džerard držao za ruku Dženifer.

Takođe, viđeni su zajedno i u jednom njujorškom hotelu posle snimanja scena za novi film.

„Džen i Džeri su izašli u subotu uveče. Pili su koktele i bili su vrlo bliski“, rekao je jedan izvor magazinu „Pipl“ (People).

Dženifer Aniston uporno odbija da je dovedu u vezu sa kolegom, tvrdeći da su izašli u velikom društvu i da je sa njima bila glumica Kirsten Danst.

„Dženifer je izašla sa brojnim članovima filmske ekipe i ona i Džeri se nisu držali za ruke“, rekla je njea predstavnica za štampu.

Neki izvori čak tvrde da su se „ljubili“ iza kulisa i da je Džerard često posećuje „u njenoj prikolici“.

„Ona je dama sa stilom. Svakim danom se sve više iznenađujem koliko je ona cool osoba, jednostavna i potpuno na zemlji“, rekao je Džerard o Dženifer.

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dženifer se verila, konačno!

Džon Majer „šutnuo“ Dženifer Aniston!

Dženifer Aniston glumi u parodiji „Mr. & Mrs. Smith“


Nema komentara na “Dženifer Aniston konačno pronašla ljubav?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump