Glumicu i voditeljku Marijanu Mićić otkačio dečko!

Glumicu i voditeljku Marijanu Mićić otkačio dečko!Glumica i voditeljka ostala bez dečka Borisa Nikolića sa kojim je pet godina bila u vezi!

Iako je posle afere sa mladim pevačem Nikolom Sarićem Sajkom tvrdila da je sa njenom vezom sve u redu, vreme je demantovalo voditeljku Marijanu Mićić. Ona je nedavno okončala vezu sa arhitektom Borisom Nikolić, ili preciznije – on je nju ostavio iz još uvek nepoznatih razloga.

Ovaj par je već nekoliko meseci živeo zajedno nakon što se on vratio sa studija iz Milana.

Kako se nagađa, razlog raskida su sve češći glasovi koji su dolazili do Borisa u vezi navodnog neverstva njegove devojke. Kako god bilo, uveliko se priča da je Marijana već pronašla utehu u vidu javnosti nepoznatom Andreju Kaleziću sa kojim je provela odmor u Crnoj Gori. Da li je reč samo o avanturi ili je ipak nešto ozbiljno, tek ćemo videti.

izvor: tracarenje


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marinu Perezić ponovo „otkačio“ dečko!

Premijerno novi spot Ane Nikolić “ Mišo moj“!

Nataša Kojić konačno pokazala svog dečka!


2 komentara na “Glumicu i voditeljku Marijanu Mićić otkačio dečko!”

  • Annie
    31 avgusta, 2009, 22:34

    pfff Thinking

  • Anonimni
    17 oktobra, 2009, 19:26

    Razz

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump