Hali Beri: Konačno imam svoj parfem!

Hali Beri: Konačno imam svoj parfem!Iako pasionirano voli svoj poziv, četrdesetdvogodišnja Oskarovka Hale Beri, otkriva da se otkako zna za sebe interesovala za parfeme.
Sada joj se konačno ukazala prilika da ostvari želju iz detinjstva i lansira sopstveni miris „Halle by Halle Berry“.- Još kao tinejdžerka sam naučila da miris koji nosimo govori puno o nama.
On nas na neki način definiše, što me je navelo

da veoma rano počnem da tragam za parfemom koji će biti samo moj. Kao devojčica sam počela sa mešanjem parfema „Chanel“ i „Estee Lauder“ koje je koristila moja majka, i od tada ne prestajem to da radim – kaže jedna od najlepših holivudskih glumica.

Hale ne krije da joj je u kreiranju sopstvene mirisne note mnogo pomogao partner Gabrijel Obri sa kojim ima šesnaestomesečnu ćerku Nalu. Njegov istančani ukus bio joj je pouzdani vodič kada je trebalo da donese konačnu odluku.

– Gabrijel je Francuz tako da sam oduvek znala da prosto moram da mirišem dobro – šaljivo komentariše Hale i odmah ozbiljno dodaje da Gabrijel zaista voli parfeme, poznaje ih, i da je aktivno učestvovao pravljenju ovog mirisa.

Zvezda velikog platna je bez imalo sujete, u izjavi za britanski magazin „Sunday’s You“, otkrila da se lično obratila kompaniji „Coty“ koja se bavi proizvodnjom parfema sa idejom da joj omoguće da napravi „Halle“.

– Nisam sedela i čekala da mene neko pozove. U vreme kada sam došla na ideju da napravim svoj parfem, bila sam trudna. Znala sam da neko vreme neću moći da snimam filmove, pa sam pomislila kako je to pravi period da se malo bavim onim što sam veoma dugo želela. I na sreću, oni su pristali na to – kaže Hale.

izvor: zena.blic


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Hali Beri u emisiji dematovala da je trudna? /video/

Hali Beri: Jedva čekam da opet postanem mama!

Hali Beri iznajmila bivšeg kao dadilju!


3 komentara na “Hali Beri: Konačno imam svoj parfem!”

 • Anonimni
  18 avgusta, 2009, 15:33

  prelepa je… nek je sa srecom… Rose

 • Guest
  17 januara, 2010, 1:35

  BLJAK

 • MARTA
  16 maja, 2010, 19:31

  OMILJENA GLUMICA Jump

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump