I Šajlo Džoli-Pit želi da postane glumica!

I Šajlo Džoli-Pit želi da postane glumicaŠajlo je najpoznatije dete u Holivudu i prvo dete koje ima svoju voštanu figuru u muzeju Madam Tiso. Bred i Endži su uvereni kako bi njihova kćerka mogla da sledi njihov uspeh.

Holivudski zlatni par Anđelina Džoli i Bred Pit žele da njihova trogodišnja kći Šajlo postane glumačka zvezda. Poznati roditelji navodno čak razmišljaju da plavokosu devojčicu upišu u glumačku školu.

Mala Šajlo, koja se pojavila zajedno sa svojim ocem u filmu „Neobičan slučaj Bendžamina Batona“, navodno ima glumačkog talenta, a često govori o tome kako želi da se bavi „onim što rade mama i tata“. Iako Anđelina i Bred žele da vide kćerku u filmskim ulogama, nikako ne bi hteli da karijeru počne prerano.

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 5 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđa: „Šajlo se oblači kao Crnogorci“

Anđa ne želi da njena deca upoznaju Dženi

Bred i Andželina dali dva miliona za ugrožene životinje


5 komentara na “I Šajlo Džoli-Pit želi da postane glumica!”

 • Annie
  28 avgusta, 2009, 1:56

  samo jos ona hvali…. Coffee

 • Shkorpija
  28 avgusta, 2009, 13:03

  Coffee Mislim da se oni poprilicno preseravaju sa decom, mislim,ona jos nije izašla iz pelena, a oni odlučuju i objavljuju da li će ona biti glumica ili šta već…

 • VATRA
  28 avgusta, 2009, 15:03

  Roditelji unapred razmisljaju i zele najbolje SVOM detetu. Ovo svom sam namerno napisala velikim slovima, da ukazem na njihovu usvojenu decu za ciju buducnost njih bas briga.

 • Anonimni
  28 avgusta, 2009, 16:14

  Female Fighter hghjk

 • Anonimni
  3 jula, 2010, 11:20

  NE MLATITE MOLIM VAS I USVOJENOJ DJECI JE BOLJE KOD ANDJE I BREDA NEGO U DOMU. SVAKA NJIMA ČAST KAD SU SE ODLUČILI NA TAKO NEŠTO. KOLIKO POZNATIH I SLAVNIH IMA BOGASTVO PA GA TROŠE SAMO NA SEBE DOK MILIONI DJECE GLADUJU. A NJIHOVA DJECA MORAJU BITI POZNATA KAD SU IM RODITELJI PRIMJER A I GENI SU ČUDO.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump