Kako da postaneš sekspert ?!

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o sexu ]

Kako da postaneš sekspert ?!Imaš osećaj da je tvoj seksulani život siromašan, dosadan, rutinski? Evo nekoliko saveta koji mogu uneti osveženje i zabavu.

Koristi seksualne ’igračke’

Vibrator, durex prsten, lubrikanti, kondomi različitih ukusa i mirisa… nije bitno šta samo neka odgovara i vama i vašem partneru. Izbor je veliki, kako za muškarce, tako i za žene.

Ne stidi se da ih staviš u korpu u supermarketu / ništa ne kradeš, platićeš ih.

Samozadovoljavaj se

Predloži partneru da se samozadovoljavate jedno pred drugim. Možda će vam u početku biti neprijatno, ali vremenom ćete se opustiti, naročito ako imate na umu da je to odličan način da jedno drugome demonstrirate svoje želje i erogene zone.

Pronađi novo mesto za ljubav

Krevet jeste najudobniji, a kada topla i prijatna, ali probajte neka nova mesta. Tuš kabina, plaža noću (ali pazite da vas ne uhvate), automobil, kuhinjski sto, pod na terasi… spisak je beskrajan. Nova mesta donose nova uzbuđenja. Naravno, kada su ‘pristojna’ i da obezbeđuje diskreciju.

Zaboravi na društveno prihvatljive standarde

Fokusirajte se na lični i užitak partnera, a ne na nepisana opošteprihvaćena pravila. Napravite kompromis. Ako vam partner predloži da gledate porno filmove, na primer, kojih se užasavate ili se stidite da ih gledate, učinite to zarad ljubavi partnera. Smestite se u udobnu fotelju, napravite kokice i atmosferu kao pred dobar, opuštajući krimić.

Pričajte

Bez obzira na to koliko ste već godina u vezi ili braku, trudite se da slušate partnera, ali i da kažete ono što sami želite. Razgovor je ključ uspeha svakog zajedničkog života.

izvor: mondo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kako znati da je to TO

Romana Panić jedva čeka da postane mama!

Andrej bi da postane žena!


Nema komentara na “Kako da postaneš sekspert ?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump