Kesnija Pajčin: Ma, smučilo mi se sve! /intervju/

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Kesnija Pajčin: Ma, smučilo mi se sve! /intervju/Od kada se pojavila na estradi, Ksenija Pajčin nosi epitet žestoke ribe. I dok se muzički znalci bave njenim, po njima diskutabilnim glasovnim mogućnostima, ona godinama trese javnom scenom.

Da li su hitići koje peva u senci dugih nogu i čvrste guze najmanje je bitno, pogotovo ako se uzme u obzir da je Ksendža jedna od najtraženijih medijskih ličnosti.

Jer, narod zanima sve – od toga s kim je sve bila, preko pitanja koliko je opaka u krevetu, do toga gde i sa kim letuje… U svakom slučaju, denserka definitivno ima atribute koji otvaraju sva vrata.

Čudo da u Grčku i ove godine nisi otišla s mamom.

Ljubica se zasitila Helenske republike, a i davnašnja želja joj je da obiđe Rovinj, što sam joj ovog leta i ostvarila, dok mi je u Grčkoj društvo pravila Sandra, najbolja drugarica, kojoj sam pak davnih dana obećala da ću joj otkriti sve čari Atine, jer je relativno dobro poznajem. Bio je to pravi ženski odmor – mnogo uživanja, poneki izlazak…

Jesi li se tom prilikom videla sa bivšim dečkom, Dinosom Raptakisom?

S bivšim momcima se ne viđam jer za tim prosto nema potrebe. Daleko od toga da sa Dinosom nakon raskida nisam ostala u dobrim odnosima, naprotiv, ali jednostavno ne volim da se vraćam u prošlost, na staro.

Jesi li pristalica letnjih avantura?

Nema tu mnogo filozofije. To se jednostavno desi. Ako si u datom trenutku solo, avantura je sasvim okej, dogodila se ona na letovanju ili na zimovanju.

Po povratku u Srbiju očekuje te snimanje čak dva spota. Zar u vreme svetske ekonomske krize to nije prevelik luksuz?

Snimila sam spotove za sve singlove koje sam do sada izbacila, pa ne vidim šta je čudno u tome što ću to učiniti i za aktuelna dva. Iako sam vrlo štedljiva, novac ne žalim kada je posao kojim se bavim u pitanju, pogotovo kada je o spotovima reč. Jer, muzika se danas i gleda.

Izbacila si singl krajnje neobičnog teksta, u kojem između ostalog kažeš: „Volim tvoje pretovljeno telo, letovanje kad mi platiš celo…“ Ovo će, pretpostavljam, biti nova himna među sponzorušama.

(smeh)… Počela sam sa „Dečko mi je umoran“, preko „Pice“ – koja je u prvi mah bila šokantna, a danas na „jutjubu“ ima milion gledanja, što govori da su ljudi odlično razumeli humor na račun zemlje u kojoj živimo i devojaka koje se snalaze na ovaj ili onaj način. Zanimljivo je da je ta pesma pre mene nuđena mnogima, ali niko nije imao herca da ode toliko daleko i snimi je. Od istih autora dobila sam i „Brku“, koji je još šaljiviji, još šokantniji… i s punim pravom zaslužuje da bude himna sponzoruša (smeh)…

Iako si vizuelno prototip jedne dobre sponzoruše, zanimljivo je da te nikada niko nije strpao u taj koš.

Nisi prva koja mi je rekla da izgledam kao sponzoruša, ali u vremenu u kojem živimo apsurdno je biti pevačica a ne izgledati ovako kao ja ili neka slična mi koleginica. Istina je da finansijski nikada nisam ni od koga zavisila, niti sam to želela, jer verujem da je za ostvarenje svakog sna, pa i onog koji nam se u prvi mah možda učini dalekim, sasvim dovoljan mozak i deset prstiju.

Ipak, pamtiš li neku nepristojnu ponudu?

Možda bih i upamtila da mi se tako nešto desilo, ovako… Ma, pre bih sedela pored kontejnera i gladovala, a sačuvala sebe i ostala svoja.

Osim „Brke“, izbacila si i pesmu „Supica“. Otkud duet sa Danijelom Alibabićem?

Danijelov i moj zajednički prijatelj i stilista Bane Dević došao je na ideju da „ukrstimo“ glasove, što se nama kao ideja u startu dopalo. Moja želja je bila da otpevamo baladu, dok je Alibabić sugerisao da to ipak bude neka brza, šaljiva pesma, što smo na kraju i učinili.

Kad smo već kod dueta, jesi li zadovoljna kako je publika prihvatila pesmu „Hajde, sestro“ koju si otpevala sa Indirom?

Evidentno je da je ta pesma odlično prihvaćena. Pokazalo se da ljudima prija mešavina narodne i zabavne muzike.

Nego, zbog čega si na jednom gostovanju u Hrvatskoj ušla u konflikt sa Indirinim dečkom Raletom? Navodno te je po dolasku u Beograd izbacio iz kola.

Jao, bože… Volim i ja da slušam tračeve, ali ovo je previše. Rale i ja se jesmo raspravljali, ali daleko od toga da smo se posvađali, da me je izbacio iz kola… Da je to istina, sigurno se ne bismo pozdravili na Indirinom rođendanu, a mi smo to učinili na očigled mnogih. Raspravljali smo se nešto oko posla, a kako smo oboje temperamentni, zavarničilo je i to je jedina istina.

Na Indirinom rođendanu pojavila si se u Karamelinom društvu. Vas dvoje ste baš postali nerazdvojni.

O da, baš smo se zgotivili. Karamela je super lik, zabavan je i sa njim je zezanje 24 časa dnevno.

Kako ste veoma bliski, sigurno ti je poverio da li je Ceci zaista slao preteće poruke.

On jeste temperamentan, imitira sve pevače bez izuzetka i na šaljiv način redovno proziva čak i ljude iz svog najbližeg okruženja, ali ne verujem da je to što navodiš tačno. Karamela je porodičan čovek, ima ženu i dete i takve priče mi nikako ne idu uz njega. Sigurna sam da tako nešto nikada ne bi uradio.

Sa tobom i Karamelom na pomenutom rođendanu bio je i golman Crvene zvezde Boban Bajković. Demistifikuj nam vaš odnos.

(smeh)… Bajko je super lik, intenzivno se družimo, volim način na koji svojim humorom i ponašanjem zgražava ljude. Jednom rečju, volim neposredne ljude, a Bajković je upravo takav.

Jeste li u vezi?

Ne, nismo. Sama sam već duže vreme i to mi u ovom trenutku sasvim odgovara. Uživam u emotivnom miru. Jer, kako sam po prirodi veoma zaljubljiva, ali i prilično lakoverna, često sam bila deo priča koje mi nimalo nisu odgovarale.

Pisalo se da ste istetovirali početno slovo imena onog drugog?

Svašta! Pre tri-četiri godine isto tako sam negde pročitala da sam na polnom organu istetovirala suzu. Imam jednu jedinu tetovažu, koju sam još pre deset godina uradila na dnu leđa, i ne planiram, niti sam ikada planirala još jednu.

Kako ti se sviđaju tetovaže Seke Aleksić?

Ne znam ništa o tome.

Kako ne znaš?

Tako lepo. Žutu štampu ne uzimam u ruke. Nemam pojma da se žena tetovirala. Tržište je zatrpano novinama, treba sve to pročitati… Za neke likove, recimo, nikad nisam čula. Draže mi je da kod kuće pogledam nekoliko filmova nego da se bavim trivijalnim stvarima. Već nekoliko godina sam veliki filmofil. Ma, smučilo mi se sve!

izvor: svet


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Poslednji intervju Ksenije Pajčin /video/

Ksenija Pajčin u vezi sa golmanom!

Sukob Ksenije Pajčin i Goge Sekulić zbog Filipa!


Jedan komentar na “Kesnija Pajčin: Ma, smučilo mi se sve! /intervju/”

  • Srdjan
    31 avgusta, 2009, 17:27

    Pih, tebi se sve smucilo…c,c,c, kakve izjave dajes tek dajes, a kakve pesme tek pevas Wilt No comment for u

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump