Lepa Brena ipak neće pevati u Splitu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Lepa Brena ipak neće pevati u Splitu!Iako Lepa Brena već duže vreme najavljuje koncert u Splitu, zbog čega su se pobunili ratni veterani, direktorka Arene “Spaladium” Linda Ravlić kaže da o nastupu nema ni govora.Ona kaže da je Brenin menadžment pre nekoliko meseci pokazao interes za koncert, ali da nikakav dogovor nije usledio.- Imam plan događanja ispred sebe i nigde nema datuma Brenina koncerta.

Zatečena sam reakcijama oko njenog navodnog nastupa u splitskoj Areni.

Ništa nije rezervisano, ne znam na što se odnosi sve ovo što se događa. Ne znam ni ko plasira ovakve informacije – ispričala je Linda za Slobodnu Dalmaciju.

Zajednica udruženja hrvatskih ratnih vojnih invalida od splitskog gradonačelnika Željka Keruma zahtevala je da se srpskoj pevačici zabrani nastup zbog njenog navodnog „veličanja agresora na Hrvatsku za vreme rata“. Iako je Brena izjavila da se ne boji da peva u Splitu, do koncerta u oktobru ipak neće doći.

izvor: srbijanet


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lepa Brena ipak održala koncert u Istri

Lepa Brena poručila pojedinima da ne šire šovinizam!

Lepa Brena neće nastupiti u Makedoniji!


2 komentara na “Lepa Brena ipak neće pevati u Splitu!”

  • VATRA
    29 avgusta, 2009, 16:06

    Jao Shock STA SE TO DESAVA ! ALI BRENA JE CARICA I NE SUMNJAM U NJU. Thinking Thinking Thinking

  • VATRA
    29 avgusta, 2009, 16:07

    Sta je niste valjda mutavi ima li koga?

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump