Madona i spektakl na Ušću !

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Madona i spektakl na Ušću !Popularna pevačica Madona održala je sinoć spektakularan koncert na Ušču i svojim dvosatnim nastupom oduševila više od 30.000 posetilaca, dokazavši zašto je sa punim pravom zovu kraljicom popa. Koncert je kasnio nešto više od sat vremena, a po rečima organizatora, razlog je bio „to što je Madona htela dodatno da zagreje atmosferu i da natera publiku da je očekuje sa još većim nestrpljenjem“.

Tačno u 22.03 pale se svetla na bini, svetle hiljade telefona u publici, a Madona na kraljevskom prestolu izlazi na binu i koncert započinje numerom “Candy Shop”. “U redu, Srbijio, ovo je ono o čemu vam govorim”, uzviknula je američka pevačica i započela pesmu “Beat Goes On” a publika je gromoglasnim ovacijama ispratila Madonino pojavljivanje u belom oldtajmeru. “Da li ste spremni… pitam da li ste spremni“, obratila se publici sa prvim taktovima pesme “Human Nature”. Sa numerom “Vogue” završila je prvi od četiri segmenta koncerta, a nakon toga usledilo je brzopotezno presvlačenje i na binu se vratila obučena kao čirlidersica. Prava ludnica je nastala kada je Madona pesmu “She’s Not Me” začinila sočnim poljupcem sa jednom od igračica. Koncert bi se najbolje mogao opisati rečima: savršeno uvežbana rutina. “Let me see you… motherfucker”, uzviknula je Madona i zapevala hit „Ray of Light“, a zvezda je koncert završila poput uragana sa serijom hitova kao što su “4 Minutes”, “Like a Prayer“, a žestok finiš je usledio uz numeru „Give it 2 me“. Pred kraj pesme, dok je muzika zamirala u pozadini, Madona je sišla sa bine, pozdravila se sa publikom iz prvih redova i sa njima otpevala nekoliko završnih stihova. “Hvala Beograde, laku noć”, pozdravila je publika na kraju koncerta koji se završio tačno u ponoć.

izvor:svet


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Jelena Karleuša: Spektakl u Areni! /video i fotke/

Seve napravila spektakl u Beogradskoj areni!

Madona se rasplakala zbog radnika na koncertu!


Nema komentara na “Madona i spektakl na Ušću !”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump