Mia Borisavljević maznula dečka Ani Nikolić!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Mia Borisavljević maznula dečka Ani Nikolić!Beogradska čaršija dugo je šuškala o tome ko je misteriozni dečko Mie Borisavljević, pevačice koja je pažnju javnosti skrenula svojim golišavim spotom.

Sada je sasvim jasan i razlog zbog kojeg ga je toliko dugo skrivala. Naime, srce učesnice “Velikog brata” ukrao je Matija Ćorković, biznismen iz Berlina i bivši dečko Ane Nikolić.

Ljubav Matije i Mije počela je neposredno nakon što je on okončao vezu s vatrenom Paraćinkom, prenosi “Kurir”.

Naravno, njih dvoje su se složili da se veza sakrije od javnosti, što zbog očuvanja privatnosti, što zbog neprijatnosti, pošto se zna da Ana Nikolić ima prgav karakter, naročito kada je ljubomorna.

– Bivša ukućanka “Velikog Brata” pevala je Matiji na njegovom rođendanskom slavlju, a nedugo zatim odvela ga je u Valjevo na upoznavanje sa roditeljima. Mladi biznismen viđen je prošle nedelje na beogradskom splavu “Blejvoč”, baš u vreme kad je Mia nastupala.– priča izvor ovog dnevnog lista.

Bivši dečko Ane Nikolić i zgodna pevačica nisu želeli da potvrde, ali ni da demantuju da su u vezi.

– Ne pada mi na pamet da pričam bilo šta o svom ljubavnom životu, niti bi to trebalo da vas zanima – rekao je biznismen, dok je sličan odgovor dala i Valjevka.

izvor: srbijanet


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mia Borisavljević ostala bez dečka

Nikolina smuvala bivšeg dečka Nikolićke!

Ana Nikolić od dečka za rođendan dobila džip!


Nema komentara na “Mia Borisavljević maznula dečka Ani Nikolić!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump