Mnoge zablude o predigri!

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o sexu ]

Mnoge zablude o predigri!Predigra nije nužan uslov za dobar seks, a ne postoje ni univerzalna pravila koliko je najbolje da traje, ni šta bi tačno partneri trebalo da rade.

Iz različitih varijacija na ovu temu stvorile su se i brojne zablude, a mi ćemo ovde navesti četiri najčešće u službi male pomoći.U muškim krugovima se učvrstilo mišljenje da je ženama potrebna duga predigra, što je netačno.

Nije bitno koliko će uvod trajati, nego šta će partner raditi da bi je “spremio” za seks. Takođe, koliko je žena raspoložena za seks zavisi i od toga u kom je periodu menstrualnog ciklusa.

Desilo vam se da ste otkrili jednu erogenu zonu na telu vašeg partnera i sada redovno posežete odmah i isključivo ka tom mestu. Ovo je pogrešno iz prostog razloga što na ljudskom telu postoji mnoštvo “okidača” kojima možete obogatiti predigru i pojačati strast u seksualnom odnosu. Zato „osluškujte“ svog partnera tokom predigre da bi ste saznali šta je to što ih pali.

Predigra nikako nije rezervisana samo za žene, ona je bitna i za muškarce naročito za one starije.

Ono što ste jednom otkrili da uzbuđuje partnera nemojte stalno ponavljati, jer predigra koja postane šablonska neće više pružati povoljne efekte. Razgovarajte o fantazijama i trudite se da izgovoreno ostvarite.

izvor: srbijanet


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Najčešće ženske zablude o muškarcima

Biseri poznatih o sexu!:-)

Iznenađujuće činjenice o seksu i braku


2 komentara na “Mnoge zablude o predigri!”

  • Anonimni
    7 oktobra, 2009, 0:10

    Clap

  • nena
    3 marta, 2010, 14:18

    slazem se sa svim!!!!

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump