Naomi Kembel pretukla fotografa!

Kategorija [ Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

Naomi Kembel pretukla fotografa!Poznata manekenka Naomi Kembel optužena je za napad na paparaca koji je, kako tvrdi, zbog zadobijenih povreda morao neko vreme da provede u bolnici, prenosi „Dejli Mejl“.

Fotograf Di Đovani Getano je naveo da ga je manekenka udarila tašnom i izgrebala po licu i očima. Incident se dogodio na ostrvu Lipari kod Sicilije, gde je Naomi doputovala na jahti Mihaila Prokorova.

„Pokušala je da me ošamari ali sam je nekako izbegao. Međutim, zakačila mi je oko svojim noktima. Nekoliko sekundi nisam ništa video, ali čuo sam kako je njen dečko i telohranitelji smiruju i odvlače od mene“, rekao je Đovani listu „Republika“.

Manekenkin predstavnik za štampu je izjavio da su medijski izveštaji potpuno neistiniti. Paparaco je navodno viđen kako na malom brodu, dan posle incidenta, ponovo prati i slika manekenku.

Policija na ostrvu Lipari je rekla da nisu obavešteni o tome.

Britanska manekenka, poznata po tome da ima „kratak fitilj“, priznala je da je prošle godine na aerodromu u Londonu napala policajca posle svađe oko izgubljenog prtljaga. Ona je takođe bila optužena za napad na svoju kućnu pomoćnicu jer nije mogla da nađe farmerke.

izvor: blic


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Naomi Kembel prskala prijatelje šampanjcem

Naomi Kembel će voditi „Evrosong“?!

Naomi Kembel napušta modne piste


Nema komentara na “Naomi Kembel pretukla fotografa!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump