Nataša Bekvalac potpuno posvećena svom poslu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Nataša Bekvalac potpuno posvećena svom poslu!„Novosadska barbika“ Nataša Bekvalac želi još dece, ali kaže da je trenutno potpuno posvećena poslu i novom albumu.

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović imaju ćerkicu Hanu, ali će ona ipak malo da pričeka na batu ili seku. „Volela bih da moja Hana dobije brata ili sestru, ali za to ima vremena. Radim više nego ikada i normalno je

da sam zbog toga povremeno odvojena od porodice, ali to je u mom poslu neizbežno. Nehumano bi bilo da na svoje nastupe vodim ćerku koja ima svoj ritam. Danilo i ja smo oduvek bili svesni tempa koji nameću naše profesije. Hani i Dači nadoknađujem propuštene vikende tako što zajedno provodimo vreme tokom radne nedelje“, kaže Nataša za „Večernje novosti“.

Uskoro se očekuje njen novi album, potom sledi turneja, koju će raditi njeni novi producenti, u svetu vrlo priznati.

Ona bi da napravi nešto značajnije i na svetskom tržištu.

„Proboj na inostrana tržišta radićemo planski, u saradnji sa stranim autorima i jednim izvođačem sa kojim se upravo dogovaramo oko dueta“, najavljuje pop pevačica.

Tablodi „Svet“ nedavno je objavio da će Nataša Bekvalac uskoro postati zaštitno lice jedne gastronomske “zanimacije”, a Bekvalčeva nije želela da nam otkrije u čije ime će se od jeseni smeškati sa bilborda.

izvor: mondo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša Bekvalac ne želi da vidi Ikodinovića

Nataša Bekvalac ponovo intrigira javnost!

Nataša Bekvalac tvrdi: „Ja sam dobra!“


Nema komentara na “Nataša Bekvalac potpuno posvećena svom poslu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump