Penelop Kruz u drugom stanju!

Penelop Kruz u drugom stanju!Svetski tabolidi spekulišu da glumica Penelope Kruz čeka dete sa dečkom Havijerom Bardenom i navode da se njih dvoje još nisu odlučili za venčanje

Prema saznanjima portala Just Jared Penelope Kruz i Havijer Barden očekuju svoje prvo dete. Njihovi izvori tvrde da je Penelope trudna oko četiri meseca, da je zdrava i da se dobro oseća.

Njeni prijatelji su ubeđeni da će glumica biti dobra i odgovorna majka, a navode i da je ostavila cigarete da ne bi ugrozila svoje i bebino zdravlje.

– Kada rodim decu, želim da ih odgajam kako treba. To će biti nešto najbolje što sam uradila u životu. Nisam sigurna da li verujem u brak, ali sigurno verujem u porodicu, ljubav i decu – izjavila je Penelope britanskom magazinu Psychologies.

izvor: story.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Penelope Kruz i Havijer Bardem čekaju dečaka

Džesika Alba u drugom stanju

Penelopa Kruz se porodila


Nema komentara na “Penelop Kruz u drugom stanju!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump