Razlog zašto ne treba glumiti orgazam!

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o sexu ]

Razlog zašto ne treba glumiti orgazam!Dan je gotovo pri kraju i sve što želite jeste da se zavučete u krevet i dobro se odmorite. Međutim, vaš muškarac ne misli tako. On je spreman za jednu pravu sesiju seksa.Ne smeta vam da napravite kompromis, ali što se vas tiče „Zemlja Orgazma“ može biti i na nekom drugom mestu, jer će vam trebati sati da stignete do tamo. Naravno, razmišljate o tome da malo odglumite kako biste završili s tim.

Doktorka Džejn Grir, savetnica za brak i porodicu u Njujorku, ne preporučuje damama da lažiraju da su doživele orgazam.

„Žene često glume orgazam jer ne žele da povrede partnera“, ističe dr Grir. „Ipak, nema opravdanja za glumljenje orgazma. Na taj način žene obmanjuju isključivo sebe i urušavaju svoje seksualno samopoštovanje. Na kraju završavaju sa mišljenjem da uopšte ne mogu da dožive orgazam i osećajem da nešto nije u redu sa njima“, kaže doktorka Grir.

Ukoliko se nađete u situaciji da je partner spreman za dugo vođenje ljubavi, a vi niste, evo nekoliko saveta kako da to ublažite a da se ne upuštate u „glumatanje“.

Budite iskrene

Ono što zapravo treba da kažete svom partneru jeste: „Zaista sam iscrpljena, bojim se da neću moći da doživim vrhunac.“ To će sprečiti da nepostojanje orgazma kod partnerke postane veliki problem. Na neki čudan način, takva iskrenost omogućiće ženi da ubuduće doživi orgazme na duže staze.

Kompromis je bitan

Potpuno je u redu ukoliko jedan od partnera doživi orgazam, a drugi ne sve dok se to ne dešava stalno. Svakako recite partneru da vam nije do maratonskog seksa ali da ćete se prepustiti. Na kraju vas može iznenaditi činjenica da njegov seksualni apetit probudi vaš, što će dovesti do opuštanja i mogućeg orgazma.

Budite darežljive

„Umesto glumljenja orgazma, ponudite se da udovoljite partneru“, savetuje dr Grir. Sve je u davanju i pružanju, odnosno deljenju i dobrih i loših stvari sa voljenom osobom.

izvor: mondo


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Otkriveno zašto žene glume orgazam

Ženski orgazam

Lak & snažan orgazam


2 komentara na “Razlog zašto ne treba glumiti orgazam!”

  • Anonimni
    30 novembra, 2009, 0:26

    Razz Starving Heart

  • nekaaaa
    14 marta, 2011, 3:05

    iz prostog razloga.glumeci zaboravljas da si zena…………..

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump