Rijana provela noć sa Krisom u hotelu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Rijana provela noć sa Krisom u hotelu!Rijana i Kris Braun, uprkos sudskoj zabrani prilaska, proveli noć zajedno u hotelu „Trump“.

Šest meseci posle incidenta nakon kojeg je svetska javnost bila upoznata sa intimom para, policijskim fotografijama, presudom i jednim video izvinjenjem, Rijana i Kris Braun su se, prema pisanjima američkih tabloida „Star“ i „Popeater“ pomirili.

Iako jedna od „stavki“ presude koju će Kris Braun morati da ispoštuje ukoliko ne želi da mu bude određena zatvorska kazna, zabrana prilaska Rijani na udaljenosti od 50 metara, on je prekršio prošlog petka kada je snimljen kako ulazi u „Trump“ hotel u Njujorku u kojem je odsela pevačica sa Barbadosa.

„Star“ magazin piše da se se „i Rijana i Kris dovezli u automobilima sa zatamljenim staklima“, a nakon toga ih je jedan hotelski radnik video kako u njenom apartmanu „razmenjuju nežnosti“.

Vest da se pevačica pomirila sa mladom RnB zvezdom prokomentarisala je i Monika Fenti, Rijanina majka.

„Kris ima bizarnu moć nad njom. Rijana ga i dalje voli i on to dobro zna. Volimo je, ali nam je žao što igra ‘ruski rulet’ sa svojim životom. Odrasla je osoba i nadam se da zna šta radi“, rekla je Monika.

izvor: mondo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Rijana i Kris Braun se tajno venčali?

Kris Braun dobio 5 god. uslovne kazne!

Rijana našla novog dečka!


Nema komentara na “Rijana provela noć sa Krisom u hotelu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump