Sandra bacila sidro u Crnoj Gori!

Kategorija [ Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

Sandra bacila sidro u Crnoj Gori!Vlasnici jahti usidrenih ovog leta na budvanskoj marini zvanično su završili svoje šepurenje onog trenutka kada se na crnogorskoj obali pojavilo plovilo Sandre Meljničenko (32)!

Bivša „modelsica“ i supruga ruskog finansijskog i energetskog magnata Andreja uplovila je pre dva dana u budvanski zaliv, i to sa svojom „aždajom“

od 250 miliona evra koja je mnogobrojne kupače ostavila bez daha i bukvalno im zaklonila vidik na pučinu!

– Sandra je u Budvu stigla svojom jahtom A, dugačkom 125 metara i vrednom 250 miliona evra, koju je dobila od supruga za rođendan prošle godine. Vrlo brzo su joj se pridružili dugogodišnji prijatelji, frizer Mister Iks i stilista Peđa Govedarica, koji se od tada nisu ni vraćali na kopno. Slobodno vreme uglavnom provode u sunčanju na palubi i u brojnim drugim pogodnostima koje ova jahta pruža – priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor blizak Sandri.

Kada je reč o izgledu ovog plovila, dovoljno je pomenuti da je za spoljni izgled i enterijer bio zadužen najpoznatiji svetski dizajner Filip Stark. Zamišljen je kao futuristički vojni brod, prima 56 ljudi, a Atlantik prelazi za manje od nedelju dana! Jahta je opremljena heliodromom, pokretnim podom, ima teretanu i dva bazena, a prostor koji preko dana služi kao salon, noću se pretvara u diskoteku! Nije poznato koliko će se gospođa Meljničenko zadržati na crnogorskom primorju kao ni to da li će joj se pridružiti i suprug.

izvor: alo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nataša i Novak zajedno u Crnoj Gori?!

Sandra Meljničenko i bogata svadba za brata!

Sandra i nakit vredan 10 miliona dolara!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Sandra bacila sidro u Crnoj Gori!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump