Sandru Bulok nerviraju pitanja kada će imati decu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Sandru Bulok nerviraju pitanja kada će imati decuPoznatu glumicu, koja je pre mesec dana napunila 45 godina, počela su da frustriraju pitanja kada će ostati u drugom stanju.

Biće presrećna, kaže, kada sa suprugom Džesom ostvari potomstvo, a do tada će uživati u tome da bude majka njegovoj deci iz brvog braka.
Sandra Bulok se umorila od pitanja zašto još uvek nema dece,

iako je već uveliko gazi petu deceniju. Holivudska glumica, koja je udajom za televizijsku zvezdu Džesa Džejmsa, nasledila i njegovo troje dece iz prvog braka, Čendlera (15), Džesa juniora (12) i Sonija (5), kaže da je frustrira to što ljude interesuje kada će ona roditi.

– Ljudi previše razmišljaju o mojoj materici. Ja ne pričam non-stop o njihovim unutrašnjim organima, pa mi nije jasno zašto su moji predmet tolikog interesovanja – izjavila je Bulokova za magazin „Tajms“.

Četrdesetpetogodišnja zvezda je ranije izbegavala da ostane u drugom stanju zato što, kako je objasnila, nije želela da bude sebična majka, niti je htela da ima dete bez partnera.

– To je velika obaveza koja potpuno menja život, a ja suviše volim decu da bih ih imala onda kada ne mogu do kraja da im se posvetim. Ali kad sam upoznala Džesa mogla sam samo da kažem sebi: „Vau!“. To je onaj momenat kad se rodi potreba da stvorite novi život, zato što volite nekog i vidite da će biti dobar otac.

Bulokova dodaje da bi bila presrećna kada bi saznala da je trudna, ali isto tako uživa u Džesovoj deci i voli ih kao da su njeni.

– Život je život, bilo da je izašao iz tvog tela ili ne. Mislim da je potpuno nebitna stvar da li ste biološki roditelj. Ali, sigurna sam da je mnogo teže i odgovornije brinuti o tuđoj deci, nego o svojoj – naglašava glumica. – Sa Džesovim klincima se odlično slažem i smatram ih svojom decom.

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Penelepo Kruz: Verujem u porodicu, decu i ljubav!

Dženifer Aniston: Mrzim Sandru Bulok?

Sandra Bulok ponovo snima novi film!


Jedan komentar na “Sandru Bulok nerviraju pitanja kada će imati decu!”

  • Annie
    19 avgusta, 2009, 1:15

    Shock 45 god., zar, kad pre…? Ma matora je ona vise decu No …. ako je vec htela da postane majka, o tome je trebala ranije da razmislja, sada je kasno …. Coffee

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump