Seka Aleksić opet nabacila koji kilogramčić!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Seka Aleksić opet nabacila koji kilogramčić!Poznato je da se tokom leta ljudi najlakše oslobađaju nagomilanih kilograma, međutim, u slučaju popularne pevačice Seke Aleksić ovo pravilo očito ne važi, jer se ona baš u letnjim mesecima naglo ugojila.

Da je povratila „staru liniju“ iz prve ruke mogli su da se uvere posetioci jednog crnogorskog kluba, gde je poznata folkerka nedavno nastupala.

Odevena u ležernu letnju haljinicu, ona je brojnoj publici prezentovala svoja gola razbacana ramena, kao i butine na kojima bi joj pozavideli vrhunski sportisti koji trpe velike fizičke napore:

– Seka je napravila lom u klubu kad je krenula da ređa svoje hitove. Muškarci uglavnom nisu primećivali da se opet ugojila, dok su pripadnice lepšeg pola redom komentarisale njen izgled. Neke od njih su u čudu govorile kako su u novinama videle da je smršala, pa su bile poprilično iznenađenje novim-starim izgledom folk pevačice – priča izvor Kurira s lica mesta.

Podsećanja radi, Aleksićeva je sredinom marta posetila jednog od najboljih nutricionista, koji joj je propisao specijalan režim ishrane, nakon čega je, prema sopstvenom priznanju, skinula više od 10 kilograma. Poseban način ishrane dao je fantastične rezultate, pa je pre leta Seka izgledala kao preporođena. Ipak, ona očigledno nije uspela dugo da izdrži bez omiljenih đakonija, te je tokom leta povratila staru kilažu, o čemu govore i naše fotografije.

Da li će ponovo krenuti na neku rigoroznu dijetu ili će se utešiti starom dobrom narodnom poslovicom „bolje da ljulja nego da žulja“, videćemo u narednom periodu.

izvor: kurir


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka Aleksić smršala 15 kila! /fotke & video/

Seka Aleksić opet isprozivala JK

Seka Aleksić se smuvala sa svojim telohraniteljom!


Nema komentara na “Seka Aleksić opet nabacila koji kilogramčić!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump