Seka novim albumom zakazuje koncert u Areni!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Seka novim albumom zakazuje koncert u Areni!Folk zvezda Seka Aleksić u oktobru ove godine objaviće novi album koji će promovisati isključivo u koncertnim dvoranama, među kojima je i „Beogradska arena“!Pevačica je odlučila da novim albumom svoju karijeru podigne na viši nivo i da, poput koleginica Cece Ražnatović i Lepe Brene, više ne nastupa u manjim diskotekama.- Seka je u novi album uložila previše para i truda da bi ga promovisala po manjim diskotekama.

Naime, Aleksićeva je odlučila da diskotekama kaže definitivno zbogom i da nove pesme izvodi samo u koncertnim dvoranama i na stadionima, kao što to čine Ceca Ražnatović i Lepa Brena. Seka smatra da je konačno došlo pravo vreme da nastupa i pred beogradskom publikom, pa će uskoro zakazati koncert u „Areni“! – kaže izvor Pressa blizak pevačici.

izvor: press


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lepa Brena u „Zagrebačkoj Areni“

JK se uveliko priprema za koncert u „Areni“

Marije Šerifović najavila koncert u Areni!


Nema komentara na “Seka novim albumom zakazuje koncert u Areni!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump