Šokiranu Radu Manojlović startovala lezbejka!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Šokiranu Radu Manojlović startovala lezbejka!Grandova zvezda Rada Manojlović poslednjih godinu dana uspela je radom na svom telu i licu da postane jedna od najpoželjniji domaćih pevačica.

No, pevačica više nije samo na meti muškaraca. Naime, na nedavnom nastupu u Kladovu Radi je

prišla jedna devojka i izjavila joj ljubav. Crnokosa devojka je bez blama prišla pevačici i bez ustručavanja joj prošaputala par reči na uvce.

Iako je u prvom momentu Rada bila šokirana onim što je zadesilo brzo je uspela da se pribere i objasni zaljubljenoj devojci da ipak više voli muškarce ali da joj svakako laskaju njene reči i pažnja.

– Tačno je da me je nakon koncerta startovala jedna lepuškasta crnka, malo starija od mene, pa sam se prilično iznenadila njenom spontanošću i iskrenošću – rekla je Rada za Kurir i dodala – To mi se nikada pre nije desilo, pa sam se u početku zbunila. Zaista sam ostala bez teksta, jer sam mislila da se šali. Kada sam videla ozbiljan izraz na njenom licu, objasnila sam joj da nemam ništa protiv homoseksualaca, ali da ipak preferiram samo muškarce – priznaje Manojlovićeva.

izvor: opera-17


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Karleuša podržala Radu Manojlović!

Rada Manojlović slagala je milionsku publiku

Rada Manojlović: Plašim se za Milana


Jedan komentar na “Šokiranu Radu Manojlović startovala lezbejka!”

  • Anonimni
    25 aprila, 2016, 18:15

    Foot-In-Mouth
    Tremble Go Away Dance Cute

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump