Ukućani novog serijala VB u istoj sobi spavaju!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Ukućani novog serijala VB u istoj sobi spavaju!Treći serijal najpopularnijeg rialiti serijala „Veliki brat” kreće sa emitovanjem 19. septembra na TV B92, a gledaoce i ukućane ove godine očekuju velike promene – od izgleda kuće koja će biti potpuno renovirana, do zadataka, uslova, izazova… Iako se za sada sve drži u velikoj tajnosti, „Blic” saznaje da će svi ukućani ove godine spavati u istom krevetu i da neće biti muške i ženske sobe.

– Veliki brat, naime, ove godine ima velikih finansijskih problema zbog svetske ekonomske krize, pa će i ukućani na svojim plećima osetiti teška vremena. Prvi u nizu prepreka svakako je jedan jedini krevet u kome će spavati apsolutno svi ukućani. Kao i obično, u kući će se naći između dvanaest i četrnaest ukućana i svi oni će morati da dele jednu postelju – priča za „Blic” izvor iz vrha producentske kuće „Emotion” koja realizuje šou.

Sigurni smo da je ovo tek prva muka na koju će ih Veliki brat staviti, a voditelji su sigurno drugi izazov za takmičare s obzirom na to da će se prilikom ulaska i izbacivanja suočavati sa nezgodnim i duhovitim Draganom Marinkovićem Macom i visprenom i temperamentnom Marijanom Mićić. Milan Kalinić će se malo odmoriti, a Ana Mihajlovski, koja je odnedavno u drugom stanju, posvetiće se uredničkom poslu.

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


VB: Ukućani podeljeni na gospodare i sluge

VIP VB: Anabela i Mladen spavaju zajedno

Ukućani Velikog Brata izbacili frizera Karla!


Nema komentara na “Ukućani novog serijala VB u istoj sobi spavaju!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump