12 tajni srećnih ljubavi

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o ljubavi ]

12 tajni srećnih ljubaviPola sata osame

Bez kvalitetno provedenog vremena udvoje vaša veza neće opstati. Svako veče odvojite najmanje pola sata za razgovor, grljenje ili ležanje u tišini. Ako vas dnevne obaveze sprečavaju u tome, jednom mesečno idite negde samo vas dvoje.

Ne gušite ga

Održavajte ravnotežu između potrebe za njim i želje da budete nezavisni. Pokazujte partneru koliko vam je potreban, ali nemojte mu se „kačiti o vrat“, jer će imati utisak da je uhvaćen u zamku.

Navedite ga da vam se divi

Ne čekajte komplimente, već recite nešto lepo o sebi i diskretno zatražite od njega da se složi sa tim. Na kraju će početi da primećuje koliko ste lepi ili kako ste se doterali i da vam spontano udeljuje komplimente.

Pokažite šta vam prija

Kada ste u krevetu, ne libite se da mu kažete i pokažete sve što vam prija. Teško da će vas dovesti do orgazma ako mu vi ne pomognete. Ne stidite se jer time nećete ništa postići. Postaćete frustrirani, a to nije dobro za vezu.

Hvalite ga

I muškarcima prijaju komplimenti, pogledi puni divljenja i poneki zaljubljeni osmeh. Pružite mu to i videćete da će se to pozitivno odraziti na vašu vezu. Biće bolje raspoložen, pa će se to preneti i na vas.

Zanemarite sitnice

Ženama često nakon izvesnog vremena počinju da smetaju sitnice koje kod svog partnera u početku nisu ni primećivale ili su ih čak i privlačile. Kad prođe zanos, naučite da ga volite sa svim manama i vrlinama.

Ne prikrivajte nezadovoljstvo

Prikriveno nezadovoljstvo truje svaku vezu. Zato, ako vam nešto smeta, recite to odmah. Ne odlažite razgovor za sutra, jer će na kraju iz vas pokuljati bujica besa. U afektu ćete sigurno izgovoriti i nešto što ne mislite, zbog čega ćete posle žaliti.

Ne gunđajte mu

Kažnjavanje i kritikovanje ničemu ne vodi. Mnogo je bolje da ga pohvalite kada uradi nešto dobro. Umesto da mu gunđate svaki put kada zaboravi da stavi svoju čašu u sudoperu ili da odnese prljav veš u kupatilo, pohvalite ga svaki put kada učini nešto korisno.

Probudite strast

Ne dozvolite da vaš seksualni život zamre. Čim primetite da „više nije kao nekad“, zapitajte se zašto je tako i odmah preduzmite nešto da ponovo oživite strast. Pobedite stres, umor i neraspoloženje i stvorite romantičan ugođaj koji će vam pomoći da opet bude kao nekad.

Pustite ga da se osami

Imajte na umu da i muškarce ponekad mogu da ophrvaju veoma jake emocije. Na sreću, oni se znatno brže vraćaju u normalu. Ako je ljut, tužan ili zabrinut, biće mu dovoljno pola sata samovanja da se povrati i bude onaj stari.

Jedna svađa, pet poljubaca

Prema najnovijim istraživanjima psihologa, za brisanje jednog negativnog iskustva potrebno je pet pozitivnih. Zato, posle svake grube reči izgovorite pet komplimenata i posle svake svađe se pet puta nežno zagrlite. Nikada ne odlazite u krevet bez poljupca zato što ste se prethodno posvađali.

Ne inatite se

Naučite da pregovarate i da pravite ustupke. Možda ste u detinjstvu navikli da vam svi popuštaju i da sve mora da bude po vašem, ali u vezi stvari ne funkcionišu tako. Pregovarajte oko svega do čega vam je istinski stalo i popustite čak iako ste u pravu.

izvor: zena.blic


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Devet tajni uspešnih ljudi

Sreća je u ljubavi!

Milica Majstorović: Nemam sreće u ljubavi


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “12 tajni srećnih ljubavi”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump