19. septembra startuje rijaliti šou Farma!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

19. septembra startuje rijaliti šou Farma!Nakon višemesečnog iščekivanja, 19. septembra u 21 čas, sa novom jesenjom programskom šemom startuje i najzahtevniji projekat televizije Pink, popularni rijaliti šou Farma.

“Farma” okuplja 14 poznatih ličnosti iz javnog života,

koje žive u uslovima kao od pre sto godina i to bez električnih uređaja ili grejanja, mobilnih telefona, u pravoj seoskoj idili.

Naši estradnjaci moraće da piju vodu iz bunara, da se greju i kuvaju na drva. Moraće da vode računa i o domaćim životinjama, kao i da ispunjavaju nedeljne zadatke kako bi dobili nagradu u dukatima.

19. septembra startuje rijaliti šou Farma!

Enterijer je tipično seoski pa se tako u glavnoj kući nalazi trpezarija sa velikim stolom, za kojim će se vršiti nominacije koje su uvek javne. Jedna manja prostorija namenjena je za kupanje ni manje ni više nego u buretu. Spavaća soba opremljena je neudobnim krevetima u kojoj će spavati i muški i ženski takmičari. Na imanju su i bašta, poljski wc, i sve ono što je karakteristično za seosko imanje, a 14 poznatih ličnosti boriće se za nagradu od 100.000 evra u sred šume nadomak Barajeva.

19. septembra startuje rijaliti šou Farma!

Naime, “Farma” je originalna ideja švedske kuće “Striks”, a koncept je prodat u više od 40 zemalja širom sveta. U zavisnosti od zemlje emitovanja, izbacivanje ukućana vrši se putem međusobnog duela u fizičkoj izdržljivosti, ili publika putem SMS glasanja odlučuje ko će izleteti sa farme.

Tanja Vojtehovski, PR televizije Pink, izjavila je da je Pink spreman da publici dočara život na farmi, a što se tiče nagađenja ko će živeti u ovim surovim uslovima, napomenula je da će biti iznenađenja.

Proteklih meseci nagađalo se ko će činiti famoznih 14 farmera, pa su tako u opticaju bili Milan Stanković, Radmila Manojlović, Milić Vukašinović, Big Mama, Topalko, Saša Ćurčić.

19. septembra startuje rijaliti šou Farma!

Ne sumnjamo da će se Pink potruditi da na imanje dovede i neku mega zvezdu poput Cece ili Jelene Karleuše, pa makar i na 24 časa.

U subotu, 19. septemba u 21 čas, televizija Pink ima velike šanse da obori sve rekorde gledanosti, a da li će zaista i biti tako videćemo za par dana uz voditeljski par Aleksandru Jeftanović i Ognjena Amidžića.

autor: www.opera-17.com


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Big Mama napustila rijaliti šou!

„Dvor“- Novi Pink-ov rijaliti šou!

Rijaliti šuo Farma odgođen zbog košarkaške utakmice!


2 komentara na “19. septembra startuje rijaliti šou Farma!”

  • Anonimni
    29 aprila, 2012, 12:41

    uopste   ne  razumem

  • 29 aprila, 2012, 12:45

    GLUPO.

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump