Aca Lukas i Sonja Šašić na odmoru u Turskoj!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Aca Lukas i Sonja šašić na odmoru u Truskoj!Da Aleksandru Vuksanoviću, poznatijem kao Aca Lukas, i njegovoj verenici Sonji Šašić cvetaju ruže, živi je dokaz njihovo tajno putovanje, saznaje Kurir iz dobro obaveštenog izvora. Naime, Aca i Sonja odlučili su da se malo posvete jedno drugom i otputuju u Tursku, da bi na miru od očiju javnosti

uživali u ljubavi, a desetodnevni odmor iskoristiće kako bi ovaj luksuz ličio na pravi medeni mesec.

S obzirom na to da je Lukas imao veoma napornu i uspešnu letnju sezonu na Crnogorskom primorju, zbog čega tokom leta nije otišao na odmor, odlučio je da iskoristi septembar i sa Sonjom otputuje u Antaliju.

– Fenomenalni hotel sa pet zvezdica „Hilsajd Su“ jedan je od najlepših i najskupljih u Antaliji – priča sagovornik Kurira i dodaje:

– Celokupan enterijer ovog mondenskog odmarališta je u beloj boji, od nameštaja, zidova, pa do televizora. Na balkonu apartmana u kojem će boraviti golupčići nalazi se ogroman francuski ležaj, naravno bele boje, kako bi gosti po želji mogli spavati i na otvorenom. Sve izgleda glamurozno i svetski, a takva je i cena, jer jednodnevni boravak za jednu osobu, u ovom rajskom mestu za odmor, košta basnoslovno.

Nema sumnje da će Sonja i Aca uživati u svom desetodnevnom odmoru, jer pomenuto hotelsko zdanje pruža sve pogodnosti koje čovek može da zamisli. S obzirom na to da ovde retko borave turisti iz Srbije, imaće i neophodan mir, pa će bar na deset dana moći da zaborave na fotografisanje, autograme i medijsku pažnju.

izvor: kurir


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lukas i Sonja se brčkaju u Turskoj!

Aca Lukas i Sonja Šašić kupili stan

Aca Lukas i Sonja Šašić konačno pred oltarom


Nema komentara na “Aca Lukas i Sonja Šašić na odmoru u Turskoj!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump