Adriana Lima se baš ubucila u trudnoći!

Kategorija [ Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

Adriana Lima se baš ubucila u trudnoći!Manekenka Adrijana Lima, supruga našeg košarkaša Marka Jarića, u trudnoći se prilično ugojila, verovatno više nego što to od nje zahteva blagosloveno stanje.

Nekadašnji anđeo „Viktorijas sikreta“, koja je odustala od modnih pista

kako bi se posvetila majčinstvu, navodno se hrani nezdravo, a posebno joj prijaju slatkiši, što ne utiče dobro na njeno zdravlje.

Upravo iz tog razloga ona i Marko stalno se svađaju jer Jarić želi da buduća majka, uz čokoladu, koji put pojede i salatu. Lima, koja još pati od jutarnjih mučnina, pravda se da pazi na liniju i brine za zdravlje svoje bebe.

– Adrijana sada jede slatkiše i često se pravda da to nije za nju već za bebu, a ja joj u takvoj situaciji obično kažem da beba možda želi salatu – rekao je za „Stori“ u šali NBA košarkaš.

Osim nesuglasica oko pravilne ishrane, Lima i Jarić posvađali su se i oko mesta prebivališta. Naime, Adrijana želi da njihova deca rastu u Brazilu, dok bi Marko radije ostao u Evropi.

Inače, dok nestrpljivo čekaju bebu, manekenka i njen suprug odlučili su da odustanu od velikih svadbi koje su prvobitno planirali. Oni su želeli da organizuju svadbe za svoje porodice i u Srbiji i u Južnoj Americi, ali su odustali jer nisu sigurni bi li se Adrijana u poodmakloj trudnoći lepo provela na slavlju.

– Ne znamo hoćemo li prirediti svadbu u Srbiji pre Adrijaninog porođaja. Zasad još razmišljamo, a što će biti naša krajnja odluka, tek ćemo videti – rekao je Marko, dodajući da ni u kom slučaju neće organizovati veliko veselje.

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Adriana Lima na proslavi Luja Vitona sa stomačićem!

Marko Jarić i Adriana Lima čekaju dete

Marko Jarić i Adriana Lima vreme provode u Beogradu


Nema komentara na “Adriana Lima se baš ubucila u trudnoći!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump