Andrija Milošević: Niggoru nisu strani seoski poslovi

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Andrija Milošević: Niggoru nisu strani seoski posloviIgor Lazić Niggor, učesnik rialiti šoua „Farma”, među svojim navijačima ima i poznatog glumca i dugogodišnjeg prijatelja Andriju Miloševića, koji smatra da poznati reper ima dobre šanse za pobedu u ovom rialitiju.

– Nisam još uvek stigao

da detaljno gledam „Farmu”, ali mi je drago što je Niggor tamo jer znam da će biti isti onakav kakav je i privatno. On je zabavan, duhovit, iskren i spontan i zbog njega će u „Farmi” sigurno biti zanimljivo – kaže Milošević i dodaje da Niggoru nisu strani seoski poslovi, te da on voli prirodu i životinje, zbog čega mu farmerski život neće teško pasti.

Andrija Milošević: Niggoru nisu strani seoski poslovi

– Niggor je izuzetno sposoban, ali tu su u pitanju i međuljudski odnosi. U svakom slučaju Niggor je divan dečko i siguran sam da ima puno toga da pokaže – kaže Milošević.

izvor: Blic.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marijana Mićić i Andrija Milošević u vezi?!!!

Andrija Milošević se krstio!

Đani izašao, jer Sava Milošević nije došao!


Nema komentara na “Andrija Milošević: Niggoru nisu strani seoski poslovi”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump