Arnold, Silvester, Miki i Brus zajedno u filmu!

Arnold, Silvester, Miki i Brus zajedno u filmu!Silvester Stalone će režirati i igrati u filmu „The Expendables“, za koji je okupio holivudske zvezde među kojima su Brus Vilis, Miki Rurk i Arnold Švarceneger, svi poznati po ulogama u akcionim blokbasterima, piše „Dejli telegraf“,
a prenosi Blic.

U filmu, koji će se pojaviti u bioskopima sledećeg leta, Stalone igra vođu tima najamnika čija je misija da svrgnu sa vlasti jednog južnoameričkog diktatora. „Želeo sam da napravim film koji se više bavi samim ljudima, nalik akcionim filmovima iz 80-ih i 90-ih godina gde je bilo više scena borbi čovek na čoveka“, Stalone je izjavio na filmskom festivalu u Veneciji.

„Moja namera je bila da pronađem takve glumce koji inače ne bi radili zajedno. Okupio sam tim snova“, dodao je Stalone. „Prvi put radim sa Arnoldom i Brusom. Veoma je bilo teško okupiti sve te glumce“, rekao je Silvester Stalone.

Guverner Kalifornije će, ipak, u fimu imati samo malu ulogu. Za razliku od njega, veće role imaće Džet Li, kineski glumac i majstor borilačkih veština, „transporter“ Džejson Statam, „univerzalni vojnik“ Dolf Lundgren, kao i Rendi Koutur, zvezda „Ultimejt fajting“ šampionata.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Arnold Švarceneger vara ženu?

Povratak „Terminatora“?!

Miki Manojlović u filmu sa Šeron Stoun!


Jedan komentar na “Arnold, Silvester, Miki i Brus zajedno u filmu!”

  • Anonimni
    16 septembra, 2009, 23:53

    Wilt

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump