Beba rođena pod horoskopskim znakom BLIZANAC

Beba rođena pod horoskopskim znakom BLIZANACRazdobllje znaka: 22. maj – 21. jun

dragi kamen: biser

biljka: ruža

boja: svjetlo ljubičasta

Pročitajte i kakva je osobnost djeteta rođenog pod ovim znakom,

te kako biti roditelj ovom znaku.

Samo roditelji djeteta blizanca mogu cijeniti izazov koji je stavljen pred njih. Kao što to govori ime znaka radi se o blizancima, pa dijete u tom znaku može ponekad djeuje kao dvije osobe u jednom tijelu. Beba blizanac je posvuda – i fizički i mentalno – čine se klao da idu u svim smjerovima odjednom.

Oni su pametni i uvijek u stanju pripravnosti, te iznimno instiktivni. Držat će vas vrlo aktivnim u svojoj ranoj dobi i bit ćete u iskušenju da utišate tu njihovu visoku energiju kako bi se svi oko njega uspjeli odmoriti. Ali to može samo dovesti do frustracija djeteta. te vaših vlastitih, jer dijete blizanac jednostavno ne može prkositi svojoj prirodi.

Utjecaj Merkura, koji nosi vokalni sklad, daje blizancima nadarenost za jezike i zvukove. Dijete blizanac bit će vrlo glasno i prije nego progovori, a u školi će vrlo brzo napredovati u čitanju i skladanju. Potičite ga za učenje jezika u što ranijoj dobi. Iako će dijete blizanac dobro napredovati i u drugim područjima, vrlo je lako omesti mu koncetraciju, pa ga je teško držati duže uz jednu aktivnost.

Dijete blizanac stalno je u potrazi za odgovorima i informacijama, no iako su uglavnom vrlo bistri njihov interes je zapravo vrlo često površan. Oni žele znati ponešto o svemu, no neće biti zainteresirani za jedno područje duže vrijeme, pa tako ni uči u dubinu tog područja. Zato, najvrijednija stvar koju dijete blizanca možete naučiti je da radi jednu po jednu stvar (zadatak, projekt ili obavezu), te da ustraje u tome do kraja.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Beba rođena pod horoskopskim znakom OVAN

Beba rođena pod horoskopskim znakom ŠKORPIJA

Beba rođena pod horoskopskim znakom LAV


Jedan komentar na “Beba rođena pod horoskopskim znakom BLIZANAC”

  • kadro
    31 avgusta, 2010, 9:59

    Sve je apsolutno tačno što je gore navedeno, bar za mene, a šta mogu, Božiji dar nije za svakoga. Victory

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump