Beba rođena pod horoskopskim znakom DEVICA

Beba rođena pod horoskopskim znakom DevicaRazdobllje znaka: 24. avgust – 23.septembar

dragi kamen: safir

biljka: lijepa kata

boja: tamno ljubičasta

Pročitajte i kakva je osobnost djeteta rođenog pod ovim znakom,

te kako biti roditelj ovom znaku.

Djeca djevice, iznad svega, trebaju dobiti priliku za temeljitim i kompletnim obrazovanjem. Ona imaju neutaživu žeđ za znanjem te raspolažu sklonošću za metodičnim i praktičnim radom. Djeca djevice mogu pokazat interes za razne teme i učit će iz čistog zadovoljstav učenja. Postižu visoke ocjene u školi i njihova suradnička narav čini ih omiljenima kod učitelja. Kod kuće roditelji će od djeteta djevice moći očekivati jednaku suradnju. Red i rutina za njih su prirodne i poželjne i nećete ih morati opominjati da su ostavili odjeću na podu ili da trebaju pospremiti svoju sobu. No, s druge strane, nemojte se iznenaditi, ako oni očekuju iste standarde od ljudi oko sebe.

Iako su vrlo dobri učenici, nisu zaintersirani za status predsjednika razreda ili vođe, niti će se baš isticati u socijalnim vještinama. Naučite ih da ne budu toliko kritični prema drugima, te da nauče cijeniti vrijednost prijateljstva. Također bi trebali naučiti da ne budu toliko strogi prema sebi, jer imaju sklonost da teže savršenstvu.

Iako se ponekad čini da su sami sebi dovoljni, pripazite da ispunite emocionalne potrebe djeteta djevice poklanjajući što više pažnje. Aktivno podržavajte maštu djeteta i igrajte se kreativnih igara s likovima iz izmišljenih svjetova kako biste dali balans čvrstom realnom karakteru djeteta djevice.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Beba rođena pod horoskopskim znakom RAK

Beba rođena pod horoskopskim znakom LAV

Beba rođena pod horoskopskim znakom STRELAC


2 komentara na “Beba rođena pod horoskopskim znakom DEVICA”

  • 3 oktobra, 2009, 14:50

    OPIIHLHUIHIHUUHIKGKHOZKHIOHIHIHIH Kissing

  • Anonimni
    7 oktobra, 2010, 22:42

    Angel

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump