Beba rođena pod horoskopskim znakom JARAC

Beba rođena pod horoskopskim znakom JARACRazdoblje znaka: 22.decembar – 20. januar

dragi kamen: granat

biljka: karanfil

boja: tamno plava

Pročitajte i kakva je osobnost djeteta rođenog pod ovim znakom,

te kako biti roditelj ovom znaku.

Na prvi pogled, dijete jarca učinit će vam se manje interesantno od djece drugih znakova. Ono tiho i neprimjetno ide nekim svojim putem. Poštuje autoritet i povodi se po društvenim normama te će se prilagoditi željama glasnijih ili istaknutijih u društvu. No, u njemu ima mnogo više. Iza te naizgled mirne osobe zapravo se krije vrlo aktivana i ambiciozna osoba vrlo čvrste volje.

Od najmlađih dana dijeca jarca pokazuju zrelost koja je znatno iznad njihovih stvarnih godina i njihova složna narav ne čini roditeljski posao teškim. Međutim, imat će jasno određene stavove o tome što mu se sviđa, a što ne i spremno će ih podijeliti s vama.

Ne morate brinuti kako će sa vaše dijete jarca snaći u školi, jer oni obično dobro uče i skloni su u praksi primjeniti novostečena znanja. Tendirat će pozicijama vođe, a drugi će prepoznati i nagraditi njihov odgovoran karakter. No ne očekujte da budu u prvom planu, jer ako će biti u nekom timu, više možete očekivati da bude manager tog tima, nego glavna zvjezda.

Ne tjerajte ih da izađu iz svoje „školjke“ i postanu otvoreni, jer će im to može ugroziti samopouzdanje i učiniti ih još povučenijima. Imaju mentalne sposobnosti da se zabave sami, pa više preferiraju igru u svojoj samoću nego u društvu druge dijece.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Beba rođena pod horoskopskim znakom BLIZANAC

Beba rođena pod horoskopskim znakom OVAN

Beba rođena pod horoskopskim znakom VAGA


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Beba rođena pod horoskopskim znakom JARAC”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump