Beba rođena pod horoskopskim znakom LAV

Beba rođena u horoskopskom znaku LAVRazdobllje znaka: 24. jul – 23.avgust

dragi kamen: smaragd

biljka: gladiola

boja: narančasta

Pročitajte i kakva je osobnost djeteta rođenog pod ovim znakom,

te kako biti roditelj ovom znaku.

Ova djeca žele uvijek biti u centru pažnje – pozitivne pažnje, naravno. Teže dodvoravanju, traže pohvalu za sve što rade, i učinit će začuđujuće mnogo s riječima podrške poput „To je dobro. Ti si sjajan.“ Bolje regiraju na ljubav i nježnosti nego na kazne i treba paziti da ih se ne obuzdava pregrubo.

Jedna od sjajnih karakteristika lava je prirodna sklonost vodstvu. To će biti vidljivo od najranije dobi i može frustrirati roditelje, ako se neće moći nositi sa „tiranijom“ djeteta lava. No, koliko se god teško činilo nemojte slomiti tu njegovu osobnost, jer će mu biti od iznimne koristi u kasnijim fazama života.

Iako tendiraju tome da preuzmu stvar u svoje ruke, oni su u osnovi ljudi velikog srca koji su više motivirani ljubavlju nego sebičnošću. Kada se nađu pred izazovom, nijedna žrtva nije im prevelika za dobrobit njihovih voljenih. Njihova dobrodušna narav također ih čini takvima da lako praštaju. Iako znaju imati neprijatelje, njihovo srce rijetko ima prostora za mržnju.

U školskom uzrastu dijete lava izborit će se za vodeći status u razredu, te će vrlo lako osvojiti učitelje. Ta su djeca inteligentna, s visokim stupnjem kreativnosti, ali i dalje će im biti potrebna pohvala i ohrabrivanje kako bi iskoristili svoj puni potencijal.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Beba rođena pod horoskopskim znakom RAK

Beba rođena pod horoskopskim znakom DEVICA

Beba rođena pod horoskopskim znakom VODOLIJA


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Beba rođena pod horoskopskim znakom LAV”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump