Beba rođena pod horoskopskim znakom OVAN

Beba rođena kao horoskopski znak OVANRazdobllje znaka: 21. mart – 20. april

dragi kamen: dijamant

biljka: magnolija

boja: žarko crvena

Pročitajte i kakva je osobnost djeteta rođenog pod ovim znakom,

te kako biti roditelj ovom znaku.

Kao roditelj djeteta ovna možda ćete biti stalno zabrinuti oko opasne ludosti koju će vaše dijete slljedeću pokušati izvesti, bez obziri na kvrge ili povrede dobivene iz prethodnog pothvata. Za dijete ovna morate se naoružati velikom dozom energije, entuzijazma i snage – utjecaj Marsa (vladar Ovna) – jer je dijete ovan spreman eksplodirati i na najmanju provokaciju. Njihova vitalnost je tolika da ih treba držati konstantno zaposlenima i kad god to oni žele biti uključeni u neobične fizičke aktivnosti.

Oni su rođeni vođe i najbolje je pustiti ih da budu glavni u grupi u vrtiću ili u školi. No, imaju potencijala za nesmotrenost, pa kada im na pamet padne neka ideja – a ovnovi ih konstantno imaju – ne stanu promisliti o posljedicama svojih djela. Tu je utjecaj roditelja u vođenju djeteta ovna vrlo važna u periodu odrastanja.

Osim fizičkih ograničenja koje je potrebno postaviti djeci ovnovima, naravno, radi njihove vlastite sigurnosti, treba ih se naučiti umjerenosti u osobnom kontaktu s drugim ljudima, u govoru, te u osobnom pogledu na život. No iznad svega, pokušajte ih naučiti da sagledaju svaki posao, zadatak, interes ili obavezu koje se prime, u potpunosti od početka do kraja, a ne da rastrgaju svoj entuzijazam na mnogobrojne zanimacije i u toj masi niti jednu na završe u potpunosti. Ali budite svjesni da je vaš ovan osjetljiva temelja i nemojte ga nikada previše snažno usmjeravati ili sputavati kako ne bi slomili njegov slobodan duh.

Odvažna ovnova osobnost oslikana je demonstarativnim i idealističnim kvalitetama. Velikodušni su pažnjom i privrženi i bez okljevanja će priteći u pomoć manje sretnima ili onima kojima je učinjena nepravda.

Ako uspijete pratiti ovnov tempo zasigurno će vas odvesti u pustolovinu i učiniti vaš život zanimljivim.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Beba rođena pod horoskopskim znakom BLIZANAC

Beba rođena pod horoskopskim znakom ŠKORPIJA

Beba rođena pod horoskopskim znakom LAV


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Beba rođena pod horoskopskim znakom OVAN”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump