Beba rođena pod horoskopskim znakom RAK

Beba rođena pod horoskopskim znakom RAKRazdoblje znaka: 22. jun – 23.jul

dragi kamen: rubin

biljka: ljiljan

boja: nježno zelene

Pročitajte i kakva je osobnost djeteta rođenog pod ovim znakom,

te kako biti roditelj ovom znaku.

Ova djeca imaju iznimno delikatnu i nježnu prirodu. Od najranije dobi svjesni su svoje okoline i vrlo su ganuti njome. Njihov emocionalni profil vrlo je osjetljiv i moći ćete primjetiti širok spektar emocija tokom jednog dana. Rano djetinjstvo može biti kritičan period za tako nježnu dušu. Potrudite se da u djetetu raka stvorite osjećaj prihvačanja i sigurnosti, koji su neophodni za njegovo dobro stanje. U kasnijoj dobi pokušajte izbjegavati metode stroge discipline, jer se na djeca rakova bolje može utjecati ljubavlju, podrškom i ohrabrivanjem. Oni neće dobro reagirati na kritike ili prodike, pa takve metode mogu biti kontraproduktivne.

Njihova blaga narav bit će dobro prihvaćena od drugih. A takvi osjećajni vrlo su pronicljivi, što ih čini dobrima u ophođenju s drugim ljudima. Njihova nesebična narav može međutim dovesti do toga da mu drugi nameću svoju volju. Iako nisu skloni agresivnosti, izrazit će snažnu volju za borbom ako netko povrijedi njegova prava. Djeca raka imaju snažan osjećaj patriotizma i ponosa za vlastitu zemlju i svoj dom. Možete ih čuti kako se hvale svojim prijateljima da je njihova obitelj najbolja. Cijenit će svoj dom i biti sa svojom obitelji više od većine njihovih vršnjaka. Njihova jaka povezanost s majkom obično traje čitav život.

Svjetski događaji imaju dubok utjecaj na djecu raka koja obično vrlo dobro znaju šta se u društvu i svijetu događa. Obično imaju velik interes za povijest i potrebu za putovanjima i istraživanjima drugih kultura. Takva putovanja kod njih će služiti kao sredstvo za nova akademska saznanja, a ne primarno za lude provode.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Beba rođena pod horoskopskim znakom LAV

Beba rođena pod horoskopskim znakom ŠKORPIJA

Beba rođena pod horoskopskim znakom STRELAC


Jedan komentar na “Beba rođena pod horoskopskim znakom RAK”

  • biljana
    17 marta, 2011, 15:06

    ja sam rodjena u znaku raka i mnogooooo sam emotivna stalno trazim da mi  neko dokazuje ljubav, mnogo volim decu svom muzu cu roditi 5 dece

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump